RDR2'de yeni at bulma

N0rvecli

Kilopat
Makaleler
2
Yer
Ankara
Daha fazla  
Meslek
Türk Silahlı Kuvvetleri Uz. Çvş. Ad
Selam. Oyunun verdigi atla oynuyorum. Hizli mi yavas mi bilmiyorum. Nereden yeni hızlı at bulabilirim acaba?

En yakışıklı/güzel ve hızlı Arap Atı var.

En yakışıklı/güzel ve hızlı Arap Atı var.

Oyunun başında görev yaparken at alma görevi vardı. Orada siyah bir at vermişti bacakları v.s kalın. O atı çok seviyordum onun kadar güzel at yok bence.

Oyun içi ekran görüntüsü almışım;

1684790656210.png

1684790694656.png

Peki arkadaşlar nasıl daha hızlı para kasarim ve kıyafet vesaire degişirim önceden de onuyordum sadece gezmek için giriyordum şu an açıkçası pek bilgim yok.

Peki arkadaşlar nasıl daha hızlı para kasarim ve kıyafet vesaire degişirim önceden de onuyordum sadece gezmek için giriyordum şu an açıkçası pek bilgim yok.
Oyna oyunu zaten paran çok artacak. Parayı harcayacak yer yok gibi bir şey oyunda. Sadece biraz daha oyna. Mesela bende 2500 dolar var öylece duruyor.

Vahşi doğadan evcilleştirebilirsin. Benim tavsiyem Grullo Dun Msutang veya Dapple Dark Grey Hungarian Halfbred'dir. Arap atları diyen arkadaşlar için yazıyorum; arkadaşlar bu atlar çok korkak. Hemen atıyor. Eğer belaya bulaşmam, haritayı gezerim diyorsanız iyi de, her yere dalayım, soyayım kafasındaysanız hiç bulaşmayın. (Yukarıda bahsettiğim Hungarian Halfbred'in o donunu sadece kelle avcılarından elde edebilirsin.)

Tamamdır arkadaşlar çok sağ olun yardımlarınızı icin.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı