Pek de sinirlenme değil de. Adam ölmesine rağmen üstüne ateş edeyim derken şansa keşfettim. Kol kafa koptuğunu bilmiyordum. Bir de asıl kayıt dosyasında değildim o yüzden rahat davranıyordum. Onur seviyesini sıfırlamıştımKafası, Kolu, Bacakları kesilmiş insan.Sinirlenmiş olmalısınız hocam.
Hocam maalesef o yok da, konuyu açtıktan sonra tren yolunun ortasına bıraktım gittimHocam adamı bitirmişsiniz ne yaptınızgömmek varsa göm gitsin.
Güzel fikirHocam maalesef o yok da, konuyu açtıktan sonra tren yolunun ortasına bıraktım gittim![]()
Bende aynı şekilde keşfetmiştim hocamPek de sinirlenme değil de. Adam ölmesine rağmen üstüne ateş edeyim derken şansa keşfettim. Kol kafa koptuğunu bilmiyordum. Bir de asıl kayıt dosyasında değildim o yüzden rahat davranıyordum. Onur seviyesini sıfırlamıştım![]()
Bu yüzden kendini aşık etti yaBende aynı şekilde keşfetmiştim hocamoyunda çok detay var, uğraşılmış.
Umt var mı dersiniz hocamİstanbul Psikiyatri Enstitüsü
İstanbul Psikiyatri Enstitüsü, Stres bozukluğu, panik atak, dikkat eksikliği, bipolar bozukluk ve bağımlılık gibi hastalıkların tedavisini sağlamaktadır.www.ipe.com.tr
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.