RDR2'deki tren görevini geçememek

cansuwx

Decapat
Daha fazla  
Oyuna yeni başladım, tren patlatma görevinde trenin üzerine atladığımız kısımda Lenny trende asılı kalıyor mouse sağ tuşunu gösterip çek diyor fakat yavaşça bas çek yapmama, basılı tutmama ve çok hızlı tıklamama rağmen bir türlü görevi geçemiyorum trenden düşüyor ve görev başarısız oluyor en başa atıyor. 4 kere başarısız oldum görevi atla ibareside gelmedi ne yapabilirim?

Son düzenleyen: Moderatör:
Oyuna yeni başladım, tren patlatma görevinde trenin üzerine atladığımız kısımda lenny trende asılı kalıyor mouse sağ tuşunu gösterip çek diyor fakat yavaşça bas çek yapmama, basılı tutmama ve çok hızlı tıklamama rağmen bir türlü görevi geçemiyorum trenden düşüyor ve görev başarısız oluyor en başa atıyor. 4 kere başarısız oldum görevi atla ibareside gelmedi ne yapabilirim?

Tuşun üstü beyazlı mı? Tıklayınca herhangi bir efekt veriyor mu sağ alttaki tuş?

Tuşun üstü beyazlı mı? Tıklayınca herhangi bir efekt veriyor mu sağ alttaki tuş?
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Dakika 56:35 bu sahne işte ne yaptıysam çekmiyor adamı.

Hocam tam çekme kısmında oyun içi SS atar mısınız? Bir de e ye basılı tutmak gerekiyor gördüğüm kadarıyla.

Hocam tam çekme kısmında oyun içi SS atar mısınız? Bir de e ye basılı tutmak gerekiyor gördüğüm kadarıyla.
Oyuna girince atcam, az önce attığım video ile aynı zaten öncesinde E bas yakala diyor basıyorum sonrada mouse sağ tuş çıkıyor videodaki gibi ama bas çek yapmama ya da basılı tutmama rağmen çekmiyor E tuşundan elimi çekmemem mi lazım anlamadım failed olunca başa sarıyor tekrar o sahneye gelmek için oynamak lazım 6-7dk sürüyor o da baya vakit kaybı.

Oyuna girince atacağım, az önce attığım video ile aynı zaten öncesinde e bas yakala diyor basıyorum sonra da mouse sağ tuş çıkıyor videodaki gibi ama bas çek yapmama ya da basılı tutmama rağmen çekmiyor e tuşundan elimi çekmemem mi lazım anlamadım failed olunca başa sarıyor tekrar o sahneye gelmek için oynamak lazım 6-7dk sürüyor o da bayağı vakit kaybı.

Hocam sağ tıka basılı tutarken falan e ye basılı tutmayı deneyin. Sağ tık insanlarla etkileşim tuşu çünkü ileride daha iyi kavrarsınız. Artı olarak benim de bir kere görevde başıma bu tuş basmama işi gelmişti. Bug oldu diye düşünüyorum alt+F4 atıp tekrar girince düzelmişti.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı