RDR2'den aldığım ekran görüntüleri

Hocam o strauss görevleri cidden insanı sıkıyor doğru, fakat oyunu biraz daha oynarsanız emin olun karakter gelişimini göreceksiniz.

Oyun güzel hocam oyun sonradan doğru açılıyor şu an chapter 3 deyim çok iyi oyun.

Hepsi birbirinden güzel görseller hepsi harika.

Sağ olun hocam.

İlla tekrar oynatyıracaksınız bu oyunu

Hocam o strauss görevleri cidden insanı sıkıyor doğru, fakat oyunu biraz daha oynarsanız emin olun karakter gelişimini göreceksiniz.
Tamamen bıraktım denilemez hocam evet. Ama o görevden sonra 2-3 gündür oyuna girmek istemiyorum. Çok sıkıyor. Bir de ayı görevi vardı, neredeyse oyunu silecektim. Çeviri hatalı ne yapacağımızı bilmiyoruz. Spoiler olmasın görevi biliyorsunuzdur zaten. Bir şans daha vermeyi düşünüyorum ama önyargılarımı kırmalıyım.

Hocam oyunda bazı sıkıcı görevler var o ayı görevi falan biliyorum. Ama oyunun özellikle chapter 3'ten sonrası çok sarıyor.

Oyun güzel hocam oyun sonradan doğru açılıyor şu an chapter 3 deyim çok iyi oyun.

Sağ olun hocam.
Hocam sonradan açılıyor mu bilmiyorum ama genelde aksiyon tarzı oyunları seviyorum. İlk bölümdeki düşman bölgesine baskın gibi. O tür görevler mi yoğun yoksa sıkıcı olan, kasabaya git gel görevleri mi?

Son gaz oynamaya devam edin hocam çok seveceksiniz.

Osmanlı'lar gibi son gaz gidiyorum hocam ama şu an düşük onurdayım yüksek yapmam lazım bazen beni görenler direk sıkıyor herkes beni öldürmek istiyor yav.

Dil var mı? Hikayeden eksik kaldınız belki de.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…