RDR2'den aldığım ekran görüntüleri

Oyunu 80 saat oynadım 2 haftada oynadım 80 saat ilk zamanlar eğlenceliydi hatta direkt işi gücü bırakıp oynuyordum ama şu an sarmıyor hiç. 2 aydır falan girmiyorum bile.

Osmanlı'lar gibi son gaz gidiyorum hocam ama şu an düşük onurdayım yüksek yapmam lazım bazen beni görenler direk sıkıyor herkes beni öldürmek istiyor yav.

Hocam sokaktaki insanlara genellikle iyi davranın. Sivil öldürmeyin. Sokaktaki yan görevleri yapın yardım edin millete. Onur artar.

Dil var mı? Hikayeden eksik kaldınız belki de.
Hocam aslında hikayesini aşırı beğendim. Fakat hem neredeyse sinema filmi izliyormuşum gibi daima ara sahneler hem de amele görevleri çok sıktı beni. Eğer biraz daha ilerleyince oyun açılıyorsa tekrar şans verebilirim. Yanlış hatırlamıyorsam %15 civarında ara vermiştim.

Hocam şans verin emin olun çok iyi bir deneyim yaşayacaksınız 3 kere bitirdim ben.
Hocam aslında hikayesini aşırı beğendim. Fakat hem neredeyse sinema filmi izliyormuşum gibi daima ara sahneler hem de amele görevleri çok sıktı beni. Eğer biraz daha ilerleyince oyun açılıyorsa tekrar şans verebilirim. Yanlış hatırlamıyorsam %15 civarında ara vermiştim.

Vallahi ilk dakikasından itibaren hiç sıkılmamıştım oynarken. Yalnız at sürerken artık bir yerden sonra Fast travel daha iyi gelmeye başlamıştı. Free ride yerine görevden göreve koşuyordum çoğunlukla.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı