Çözüldü RDR2'ye girerken Rockstar error veriyor

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
İşletim sistemi
Windows 11

AhmetÖztürkk

Decapat
Daha fazla  
Yeni aldığım SSD'ye GTA 5 ve RDR2'yi kurdum, GTA'ya girişte sıkıntı olmuyor ama RDR'ye girerken şu hatayı alıyorum. Sil yükle yaptım ama işe yaramadı. Uyarıda dediği gibi yönetici olarak da çalıştırdım ama işe yaramadı. Galiba Rockstar bulut servisiyle alakalı ama çözemedim bir türlü.

Ekran görüntüsü 2024-08-05 213829.png

Yeni aldığım SSD'ye GTA 5 ve RDR2'yi kurdum, GTA'ya girişte sıkıntı olmuyor ama RDR'ye girerken şu hatayı alıyorum. Sil yükle yaptım ama işe yaramadı. Uyarıda dediği gibi yönetici olarak da çalıştırdım ama işe yaramadı. Galiba Rockstar bulut servisiyle alakalı ama çözemedim bir türlü.

Eki Görüntüle 2275145

Herhangi bir antivirüs programı kullanıyor musunuz?

Herhangi bir antivirüs programı kullanıyor musunuz?
hayır kullanmıyorum

Eki Görüntüle 2275145
Uyumluluk ayarlarını sıfırladım. Şuan oyunu açtığımda açılmadan siyah ekranda kapanıyor.

Son düzenleme:
Hayır kullanmıyorum.

Dosya izinlerini hiç kontrol ettiniz mi? RDR2'nin bulunduğu klasöre gideceksiniz sağ tık atıp özellikler deyin. Güvenliği seçtikten sonra gelişmiş deyin. Sahip bölümü olacak oradan değişitire tıklayın ve alt kapsayıcılar ve nesneler diye devam eden bir seçenek olur. Onu işaretleyin ve tamam deyip geri gelişmiş güvenlik ayarlarına gidin. İzinler deyin ve ekle dedikten sonra tam denetim izini verin.

Dosya izinlerini hiç kontrol ettiniz mi? RDR2'nin bulunduğu klasöre gideceksiniz sağ tık atıp özellikler deyin. Güvenliği seçtikten sonra gelişmiş deyin. Sahip bölümü olacak oradan değişitire tıklayın ve alt kapsayıcılar ve nesneler diye devam eden bir seçenek olur. Onu işaretleyin ve tamam deyip geri gelişmiş güvenlik ayarlarına gidin. İzinler deyin ve ekle dedikten sonra tam denetim izini verin.
Teşekkürler hocam ama sildim oyunu. Bitirmiştim zaten bir kere, 2 gündür aldığım hatalar hevesimi kaçırdı :d

Yaptım ama olmadı hocam, yine bir oynama isteği geldi ama kaç kere denesem de olmuyor. 2 kere daha sil yükle yaptım, değişen bir şey yok.

Herhangi bir mod veya 3. taraf uygulama varsa kapayın. Moddan kasıt Türkçe yama vesaire de bu arada sonrasında ise oyunu yönetici olarak çalıştırıp deneyin. Yine olmazsa WARP yükleyip onunla girmeyi demeyin bu aralar RDR 2 ile alakalı çok sorun görüyorum.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı