RDR2'ye ilk kez başlayan birisi için tavsiyeler

Sanırım beyaz Arap atıyla değiştireceğim

Onurlu vatandaş olmak önemli mi? Mesela;
Arada bir yoldakilere saldırıyorum atlarını falan kaçırıyorum
Ama galiba bu kadar merak edersem spoiler yiyeceğim

Sondaki cümlenize katılıyorum.

Cok merak etme sadece evet diyeyim ya gunahların gibi düsün onu.

RDR oynarken en çok üzüldüğüm charlotte göreviydi gerçekten arthurla neden tekrar gitmedim deyip oyunu baştan oynayıp aynı kısmı arthurla yapmıştım yani demek istediğim şu oyunu sindire sindire oyna etrafta çok fazla gez karşına gelen her görevi yap.

Ağır ağır oyna sindire sindire hikaye de ileleyeceğim diye abanma sonra çok üzülürsün yan görev vs yap tadını çıkar

Ha bu arada bu oyun ps5 de oynanmaz pc de oynanır türkçe yaması olmadan oynamak da amelelik kusura bakma

Oyunda geçen çoğu konuşmayı alt yazılı olarak anlayabiliyorum bazı anlayamadığım yerlerde var tabii.
Evet oyun PC de oynanır PS'de maalesef 30 FPS ile oynamak zorundayım.

Tek tavsiyem tadını çıkartarak yavaş yavaş oynaman. Fazla spoiler yememeye dikkat et. Hayatında oynayabileceğin en iyi oyunu oynuyorsun. O yüzden hızlı bitirmeye çalışma. Yan görevleri yaparak. Muhteşem açık dünyasını keşfederek oyna. Keyifli oyunlar dilerim.

İlk çeteyle tanıştıktan sonra karakterlerin spoilersiz hayatını oku bence yoksa çok kafan karışıyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…