Sürprizbozan RDR2'yi bitirdikten sonra ne yapılır?

Bu konuda spoiler olduğundan sürprizbozan olarak işaretlenmiştir. Spoiler olmadığını düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

Tuna00

Hectopat
Daha fazla  
5 dakika önce oyun bitti ve serbest dolaşma modu başladı. Elimde şu an tam 20.293 dolar var. Sizlere birkaç sorum olacak;

1- bu parayı bitirebilir miyim kolay kolay?

2- oyunda önceden olmayan ve oyunu bitirdikten sonra oyuna eklenen herhangi bir şey var mı?
( Yeni atlar, yeni silahlar, )

3- oyun hala hikaye modunda oynamaya değer mi? Yoksa bir süre sonra sıkar mı?

4- dutch, charles gibi karakterleri bulabileceğimiz, etkileşime girebileceğimiz bir yer var mı?

5- Arthur'un mezarı nerede?

6- oyunu silmeden önce kesinlikle gidip gör, mutlaka yap dediğiniz şeyler var mı?

5 dakika önce oyun bitti ve serbest dolaşma modu başladı. Elimde şu an tam 20.293 dolar var. Sizlere birkaç sorum olacak;

1- bu parayı bitirebilir miyim kolay kolay?

2- oyunda önceden olmayan ve oyunu bitirdikten sonra oyuna eklenen herhangi bir şey var mı?
( Yeni atlar, yeni silahlar, )

3- oyun hala hikaye modunda oynamaya değer mi? Yoksa bir süre sonra sıkar mı?

4- dutch, charles gibi karakterleri bulabileceğimiz, etkileşime girebileceğimiz bir yer var mı?

5- Arthur'un mezarı nerede?

6- oyunu silmeden önce kesinlikle gidip gör, mutlaka yap dediğiniz şeyler var mı?
1-Bitiremezsiniz kolay kolay.
2-Eklenen ekstra bir şey yok.
3-Anlamadım hocam soruyu.
4- Bazı yerlerde bulunabiliyorlar onlar için link ekledim:
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

5-
1753555075009.png
6- Arthur'la yaptığınız yan görevler varsa onları veren kişilerin yanına gidin, bazı etkileşimler var. Eski kamplara dönün.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.

Not: Silmeyip benim gibi 100% bitirebilirsiniz ve özel kıyafeti alabilirsiniz.

Edit: Fotoğraf için kullandığım site:

Son düzenleme:
1-Bitiremezsiniz kolay kolay.
2-Eklenen ekstra bir şey yok.
3-Anlamadım hocam soruyu.
4- Bazı yerlerde bulunabiliyorlar onlar için link ekledim:

5-
6- Arthur'la yaptığınız yan görevler varsa onları veren kişilerin yanına gidin, bazı etkileşimler var. Eski kamplara dönün.

Sağolun cevaplar için. 3.soruda şunu demek istemiştim; oyunu bitirdiğim için hikaye modunda bir olay kalmadı fakat hala oynamaya keşfetmeye değer mi?

Sağolun cevaplar için. 3.soruda şunu demek istemiştim; oyunu bitirdiğim için hikaye modunda bir olay kalmadı fakat hala oynamaya keşfetmeye değer mi?
Gerek yok hocam ona haritada gezmenize falan, eğer takıntılı değilseniz benim gibi görmeniz gereken bir şey yok, mezarlar, eski kamp alanları, çete üyeleri, yan görev sahipleri hariç önemli olay yok.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı