Çözüldü RDR2'yi bitirdikten sonra oyun tekrar başladı

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Makaleler
4
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
İ7 3770 3.40 GHz/
RX 580 8gb 128bit/
kingston 8gb ddr3 1333mhz ram
hyperx 4gb ddr3 1333mhz ram
1tb hdd
240gb Hilevel ssd
Aopen Z400 400w power
Meslek
Öğrenci
Merhaba. RDR2'yi bitirdim. %79 da ana hikaye bitti. Oyundan çıktım ve bir saat sonra tekrar girdiğimde hikaye tekrar başlamıştı ve oyun yükleye bastığımda kayıtlı savenin olmadığını söyledi.

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm
Karlı havadaki bölümden mi başladı? Çünkü bitince zaten oyun başlıyor fakat John olarak devam ediyorsunuz.
Muhtemelen kaçak indirdiniz. Ben Steam'den aldım Rockstar'ın Cloud sistemi var aylar sonra girsem bile oyunu silip yüklesem bile PC format atsam bile bir yıl sonra bile indirip girdiğimde aynı save yerimden devam ediyorum. Oyun Bitince'de aşırı güzel hikayeye eşlik ediyorsunuz John olarak devam ediyorsun.

Son düzenleyen: Moderatör:
Karlı havadaki bölümden mi başladı? Çünkü bitince zaten oyun başlıyor fakat John olarak devam ediyorsunuz.

Öyle oldu zaten hocam sağ olasın.

Korsan değilse Cloud'dan save geri yükleyebilirsin, korsan ise geçmiş olsun.

Orijinal hocam.

Muhtemelen kaçak indirdiniz. Ben Steam'den aldım Rockstar'ın Cloud sistemi var aylar sonra girsem bile oyunu silip yüklesem bile PC format atsam bile bir yıl sonra bile indirip girdiğimde aynı save yerimden devam ediyorum. Oyun Bitince'de aşırı güzel hikayeye eşlik ediyorsunuz John olarak devam ediyorsun.

Orijinal hocam.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı