RDR2'yi daha ucuz alma yöntemi

Yaptığınız yorumu 2 defa okuyun lütfen sonra illegalin kelime anlamını düşünün. Bunuda yaptıktan sonra alternatif dediğiniz yöntemin dediginiz kelimenin anlamına nasıl uyduğunu bir sorgulayın. Yeterli gelicektir diye düşünüyorum..
Rica ediyorum kelime oyunu yapmayın burada bana. Bu yasal olmayan bir yöntem değil. Zaten arkadaşların da belirttiği gibi bölge kısıtlaması bile yok.

Bölge kilidi yoksa hiçbir problem çıkmaz. Bölge kilidi olmadığı için İngilizce de desteklediğinden dil dosyalarıyla falan da uğraşmazsın diye düşünüyorum. Yıllardır bu şekilde WoW oynuyor insanlar, her ay parasını ödüyorlar. Daha yeni CoD aldık bu yöntemle. Oynuyoruz. Bir problem yok.

2 gün önce rdr2 ukrayna üzerinden satın aldım ve aldıktan sonra 2 saate yakın oynadım sorunsuz. Aradan 2 gün geçtikten sonra tekrar oynamak istedim ve "This Social Club account doesn't own Red Dead Redemption 2, please ensure you are using the correct account and try again." şeklinde bir hata aldım. Baktığımda gerçekten oyun rockstar launcher'daki kütüphanemde yoktu ne yapmalıyım?
rockstar launcher.png

2 gün önce rdr2 ukrayna üzerinden satın aldım ve aldıktan sonra 2 saate yakın oynadım sorunsuz. Aradan 2 gün geçtikten sonra tekrar oynamak istedim ve "This Social Club account doesn't own Red Dead Redemption 2, please ensure you are using the correct account and try again." şeklinde bir hata aldım. Baktığımda gerçekten oyun rockstar launcher'daki kütüphanemde yoktu ne yapmalıyım?Eki Görüntüle 468863
ukrayna vpn ile deneyince sonuç aynı mı?

Ukrayna ile satın almıştım oyunu sonra vpn'siz girmeye çalışınca böyle oldu. Tekrar vpn ile denedim sonuç aynı. Arkadaşlarım sorunsuz oynuyor ama benimki gitmiş biraz şans işi gibi geldi bana😅. Rockstar'a ticket attım sorunun ne olduğunu bilmediklerini, 5-7 gün içerisinde paramın iade olacağını söylediler.

Ukrayna ile satın almıştım oyunu sonra vpn'siz girmeye çalışınca böyle oldu. Tekrar vpn ile denedim sonuç aynı. Arkadaşlarım sorunsuz oynuyor ama benimki gitmiş biraz şans işi gibi geldi bana😅. Rockstar'a ticket attım sorunun ne olduğunu bilmediklerini, 5-7 gün içerisinde paramın iade olacağını söylediler.
1 saatten az bir süre sonra steam'e gelecek oyun. Eğer steamde oyun rockstar games launcherla çalışmayacaksa (ki çalışmayacak o yüzden 1 ay geç çıktı) sana şiddetle oradan almanı tavsiye ederim. Ben Rockstar Launcherdan aldığıma pişman oldum açıkçası. Aldığımdan beri bir sürü sorunla karşılaştım.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı