RDR2'yi gamepad ile mi yoksa klavye mouse ile mi oynamak daha çok keyif verir?

Che Guevara

Hectopat
Daha fazla  
RDR2'yi gamepad ile mi yoksa klavye mouse ile mi oynamak daha çok keyif verir? Çoğunluk hikayeli oyunları gamepad ile oynarım ama RDR2'de çok fazla detay var deniyor belki çok fazla tuş vardır bilmiyorum. Kendim atama da yapabilirim. Bir de Online kısmı var nasıl hiç bilmiyorum GTA 5 gibiyse Online kısmı kesin klavye mouse ile oynarım.

RDR2'yi gamepad ile mi yoksa klavye mouse ile mi oynamak daha çok keyif verir? Çoğunluk hikayeli oyunları gamepad ile oynarım ama RDR2'de çok fazla detay var deniyor belki çok fazla tuş vardır bilmiyorum. Kendim atama da yapabilirim. Bir de Online kısmı var nasıl hiç bilmiyorum GTA 5 gibiyse Online kısmı kesin klavye mouse ile oynarım.

Sürekli aim aldığımız için ben klavye mouse tercih ettim.

Eskiden “klavye mousesuz adam akıllı aim alamıyosun. Zevki çıkmaz abi!” falan derdim ama gamepad deneyimleyince anladım ki o tarz oyunlarda gamepad seçeneği varsa gamepad tercih değil zorunluluktur.
Aldığın keyfi en az 2 katına çıkarıyor.

Hocam orjinal deneyimi arıyorsanız tabiki kol ile oynayın(sonuçta oyun ilk konsola çıktı) ama ben klavye+mouse ile oynamanız çünkü gamepad oyunu fazla kolaylaştırıyor.

Aim Asist de buna dahil.

Gamepad ile aim alabiliyorsanız tuş kısıtlılığıyla ilgili endişe etmeyin bence. Zaten birçok tuşun birden fazla işlevi var. Rahatlıkla oynayabilirsiniz.

RDR2 çok detaylı bir oyun evet, ancak bu detayların hiçbirisinin oynanışa etkisi yok. Oynanış ve dizayn olarak RDR2 dünyanın en basit, en düz oyunlarından biri. Bu yüzden çok kasmayın hangisiyle keyif alıyorsanız öyle oynayın, klavye ve fare ile oyunda ölmek çok zor.

Ayrıca RDR2 bir rol yapma oyunu değil, aksiyon oyunu sadece. RDR2'nin rol yapma oyunu olması için 5 fırın ekmek yemesi gerekiyor.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı