Sekiro kol ile mi yoksa klavye ile mi oynanmalı?

Ben klavye ile oynuyorum bunun sebebi küçük yaşlardan konsol değil de pc ile tanışmış olmam, klavye ve mouse'a hakim olmam, hangi kontrolcülere daha hakimseniz onunla oynamanızı tavsiye ederim. Öte yandan sekiro'da, karaktere yön vermenin esnekliği dışında, gamepad ile oynamanın çok da bir artısı olduğunu düşünmüyorum.
bende senin gibiyim aslında aşırı nadir kol kullandım fakat şuan yeni bir kol aldım ayrı bir keyifli oluyor o yüzden canım oynamak istiyor

Ben klavye ile oynuyorum bunun sebebi küçük yaşlardan konsol değil de PC ile tanışmış olmam, klavye ve fareye hakim olmam, hangi kontrolcülere daha hakimseniz onunla oynamanızı tavsiye ederim. Öte yandan Sekiro'da, karaktere yön vermenin esnekliği dışında, gamepad ile oynamanın çok da bir artısı olduğunu düşünmüyorum.

Gamepad kullanmadigin cok belli. Gamepadin en büyük artisi bence bilgisyarin dibine cömelmen gerekmemesi, istedigin yerden, nasıl rahat hissediyorsun öyle oturup oynayabilmen.
Eskiden oyunlari klavye&fareyle oynardim. Koltuktan yasli dedeler gibi kalkardim.
Simdi gamepad le oynarken, laptopu televizyona bagliyorum. Kolktuga uzanip oynuyorum. Tüm agrilarim gitti desem yeridir. :D

Technopat Haberler

Geri
Yukarı