RDR2'yi Türkçe yama olmadan mı oynuyorsunuz?

Katılım
24 Eylül 2021
Mesajlar
488
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
TR yamasız oynuyorum. Liseden kalma ingilizceyle yarım yamalak çeviriyorum da, anlamadığım diyaloglarda eksik hissediyorum oyunu oynarken. Yama yapsam Online'da ban durumu var. RDR2'yi yamasız nasıl oynuyorsunuz? Öneriniz nedir? Kendimiz çeviri yaparak oyunu kavrayabilir miyiz sizce?
 
RDR'nin ingilizcesi ağır değil de oyun çok uzun ve çok diyalog olduğundan İngilizce oynarken kafadan bir anda çevirip anlamaya çalışıp bir yandan da hikayeyi takip etmek yoruyordu beni o yüzden TR yama kurdum.
 
Düşük İngilizce seviyesi istiyor 7. sınıfım (yaşımla dalga geçme) ben bile izlerken anlıyorum biraz zorlasan çevirirsin ama diyaloglardan ne kadar keyif alırsın bilmem.
 
İngilizcen yeterli gelmiyorsa yama kurup hikayeyi bitir. Zira muhteşem bir hikayesi var. Diyaloglar da çok iyi. Sonra siler Online'a geçersin.

RDR'nin İngilizcesi ağır değil de oyun çok uzun ve çok diyalog olduğundan İngilizce oynarken kafadan bir anda çevirip anlamaya çalışıp bir yandan da hikayeyi takip etmek yoruyordu beni o yüzden TR yama kurdum.

Önereceğiniz yama var mı güncel?
 

Geri
Yukarı