RDR3 ne zaman çıkar?

RDR2 çıkalı çok uzun zaman oldu. RDR1 ve RDR2 aynı dünyada geçiyor ve yeni map yapımı için mesai harcamazlar diye düşünüyorum. Zaten dutch ana karakter olduğu için RDR2'den önce geçecek ve haritada muhtemelen bazı yerler eksik olacak. Ben GTA 6'dan iki yıl sonra çıkar diye düşünüyorum. Ondan sonra muhtemelen RDR remake ya da jack Marston'un hikayesini konu alan bir oyun yaparlar.

2030'dan aşağı beklemiyorum.

RDR2 çıkalı çok uzun zaman oldu. RDR1 ve RDR2 aynı dünyada geçiyor ve yeni map yapımı için mesai harcamazlar diye düşünüyorum. Zaten Dutch ana karakter olduğu için RDR2'den önce geçecek ve haritada muhtemelen bazı yerler eksik olacak. Ben GTA 6'dan iki yıl sonra çıkar diye düşünüyorum. Ondan sonra muhtemelen RDR remake ya da jack Marston'un hikayesini konu alan bir oyun yaparlar.
GTA 6 sonrası bundan sonra bir GTA ve bir ara oyun ardından RDR3 göreceğiz yüksek ihtimalle.

Aynı MAP'de geçerse niye o kadar sürsün ki.

Rockstar uyuşuk davranırsa o tarihi rahat bulur. O zamanın teknolojik yeniliklerine de el atmasi gerekiyor. Tak diye olacak iş değil map aynı olsa bile. İşin ucunda bir de para var. Adamlara para akiyor eski oyunlardan. Suan GTA5 adamları deli ediyor, o zamana kadar GTA6 da deli edecek.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı