RE Village & RE 7 Complete Bundle alınır mı?

aswium

Decapat
Daha fazla  
Arkadaşlar, dolar durmadan artıyor ama PS Store'da birçok oyunda henüz fiyatlarda pek artış göremedim. Aniden birçok oyuna zam gelir mi sizce? Şu an %40 indirimle yani 473,40 TL'ye Resident Evil Village & Resident Evil 7 Complete Bundle (iki oyunun da Premium sürümü) var PS Store'da. İndirim olsa da pahalı yine de. Daha büyük bir indirimi beklemeli miyim, yoksa fiyatlar yükselmeden alınır mı sizce?

Son düzenleyen: Moderatör:
Arkadaşlar, dolar durmadan artıyor ama PS Store'da birçok oyunda henüz fiyatlarda pek artış göremedim. Aniden birçok oyuna zam gelir mi sizce? Şu an %40 indirimle yani 473,40 TL'ye Resident Evil Village & Resident Evil 7 Complete bundle (iki oyunun da Premium sürümü) var PS Store'da. İndirim olsa da pahalı yine de. Daha büyük bir indirimi beklemeli miyim, yoksa fiyatlar yükselmeden alınır mı sizce?

Hocam eğer korku-macera türü bir oyun seviyorsanız alın derim iki oyun bağlantılı zaten DLC'leri oynayıp Village'a geçersiniz.

Arkadaşlar, dolar durmadan artıyor ama PS Store'da birçok oyunda henüz fiyatlarda pek artış göremedim. Aniden birçok oyuna zam gelir mi sizce? Şu an %40 indirimle yani 473,40 TL'ye Resident Evil Village & Resident Evil 7 Complete bundle (iki oyunun da Premium sürümü) var PS Store'da. İndirim olsa da pahalı yine de. Daha büyük bir indirimi beklemeli miyim, yoksa fiyatlar yükselmeden alınır mı sizce?

Hocam meraktan soruyorum da siz Discord'da prim yok adlı bir sunucuda var mıydınız? Orada aswium diye bir yetkili varda.

İyi yapmışsınız hocam. TR beklediğiniz her gün size zam olarak geri döner. Unutmayın dünden zararda ama yarından kardasınız 👍

Aynen ya telefon alacaktım zam geldi. Belki düşer diye biraz bekledim daha çok zam geldi. Eskiden yarın indirim gelir alırız diyorduk ama şimdi yarın fiyatı yükselir şimdiden alalım diyoruz 🥲

RE7 alınır hocam ya 8 de alınır ama tabii ki bu biraz da sizin sevincinize bağlı ama bana göre oynanır.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı