Re: Zero manga nereden devam ediyor?

ilovepattis

Hectopat
Re: Zero'yu bitirdim. Mangasını okuyacağım da, 3. sezon da geliyormuş hazırda. Nereden devam etmem lazım? 2. sezon son bölum mangada nereye denk geliyor?

Re: Zero'yu bitirdim. Mangasını okuyacağım da, 3. sezon da geliyormuş hazırda. Nereden devam etmem lazım? 2. sezon son bölum mangada nereye denk geliyor?
Sezon bitmedi usta. Sanırım şubata kadardı, ara verdiler. Yine emin olmamakla birlikte bu sene 56 bölüm yayınlayacaklardı sanırım.

Merhaba. Re:Zero animesi için sadece novelini okumalıyım? Kaç tane noveli var? Ayrıca Novel'in adı nedir?
Mangası da bulunur da animeden bile geridedir. Web Noveli okuman yeterli. Animesi ile aynı novelin adı.

Sezon bitmedi usta. Sanırım şubata kadardı, ara verdiler. Yine emin olmamakla birlikte bu sene 56 bölüm yayınlayacaklardı sanırım.

Mangası da bulunur da animeden bile geridedir. Web Noveli okuman yeterli. Animesi ile aynı novelin adı.
Web noveli okumam yeterli olur değil mi? Bir de novel için kaliteli çeviriler yapmış siteler var mı?

Konu hala açıkmış ya la :D
Noveli falan okumadım fazlasıyla sıkıcı geldi de...
3. sezon çıkmış ancak sadece 8 bölüm var, ben 38 bölüm çıkacak diye biliyordum.

Hocam bir şey sormak istiyorum. Re Zero animesine resmen hayran kaldım ama biryandanda biteceği için üzülüyorum,4.cü sezonun çıkma ihtimali var mıdır?
Hocam anime şuan Japonya başta olmak üzere dünyayı kasıp kavuruyor. Her bölüm tartışmasız rakipsiz en izlenenlerde ilk sıraya çöküyor. Bu kadar para akan kanalı tıkamalarına imkan vermiyorum. Kuvvetle muhtemel 4.sezonda garantidir. Hemde bende serinin bir hayranı olarak romanından devam ediyorum. Size de tavsiye ederim.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı