ilovepattis
Hectopat
Re: Zero'yu bitirdim. Mangasını okuyacağım da, 3. sezon da geliyormuş hazırda. Nereden devam etmem lazım? 2. sezon son bölum mangada nereye denk geliyor?
Manga değil novelini oku. Arc 3 ınterlude Dragon carriage, bu bölümden itibaren devem edeceksin.
Sezon bitmedi usta. Sanırım şubata kadardı, ara verdiler. Yine emin olmamakla birlikte bu sene 56 bölüm yayınlayacaklardı sanırım.Re: Zero'yu bitirdim. Mangasını okuyacağım da, 3. sezon da geliyormuş hazırda. Nereden devam etmem lazım? 2. sezon son bölum mangada nereye denk geliyor?
Mangası da bulunur da animeden bile geridedir. Web Noveli okuman yeterli. Animesi ile aynı novelin adı.Merhaba. Re:Zero animesi için sadece novelini okumalıyım? Kaç tane noveli var? Ayrıca Novel'in adı nedir?
Web noveli okumam yeterli olur değil mi? Bir de novel için kaliteli çeviriler yapmış siteler var mı?Sezon bitmedi usta. Sanırım şubata kadardı, ara verdiler. Yine emin olmamakla birlikte bu sene 56 bölüm yayınlayacaklardı sanırım.
Mangası da bulunur da animeden bile geridedir. Web Noveli okuman yeterli. Animesi ile aynı novelin adı.
Yeterli olur. Çeviri yapan siteler hakkında bilgim yok maalesef.Web noveli okumam yeterli olur değil mi? Bir de novel için kaliteli çeviriler yapmış siteler var mı?
Ara verdiler şubata kadar. 8 şubattan sonra her hafta devam edecekti sanırım.3. sezon çıkmış ancak sadece 8 bölüm var, ben 38 bölüm çıkacak diye biliyordum.
Ara verdiler şubata kadar. 8 şubattan sonra her hafta devam edecekti sanırım.
Hocam anime şuan Japonya başta olmak üzere dünyayı kasıp kavuruyor. Her bölüm tartışmasız rakipsiz en izlenenlerde ilk sıraya çöküyor. Bu kadar para akan kanalı tıkamalarına imkan vermiyorum. Kuvvetle muhtemel 4.sezonda garantidir. Hemde bende serinin bir hayranı olarak romanından devam ediyorum. Size de tavsiye ederim.Hocam bir şey sormak istiyorum. Re Zero animesine resmen hayran kaldım ama biryandanda biteceği için üzülüyorum,4.cü sezonun çıkma ihtimali var mıdır?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.