Re: Zero manga nereden devam ediyor?

Hocam anime şu an Japonya başta olmak üzere dünyayı kasıp kavuruyor. Her bölüm tartışmasız rakipsiz en izlenenlerde ilk sıraya çöküyor. Bu kadar para akan kanalı tıkamalarına imkan vermiyorum. Kuvvetle muhtemel 4.sezonda garantidir. Hem de bende serinin bir hayranı olarak romanından devam ediyorum. Size de tavsiye ederim.

Yani bu zamana kadar kaç tane isekai anime izlemişimdir veya shounen bilmiyorum ama re Zero'ya neden bu kadar geç başladığıma üzülüyorum gerçekten başyapıt ya o kadar izlediğim animeler arasında direkt 1.ci sıraya oturttu kendini. Overpowered mcleri izlemekten sıkılmışım ya. Daha önceden başlamadığıma üzülüyorum ya. Neyse daha ikinci sezonun 17.ci bölümündeyim yani cuma gününü beklemeye çalışıyorum izlemek için o derece ama dayanamayıp izliyorum kendimi zor tutuyorum :D

Yani bu zamana kadar kaç tane isekai anime izlemişimdir veya shounen bilmiyorum ama re Zero'ya neden bu kadar geç başladığıma üzülüyorum gerçekten başyapıt ya o kadar izlediğim animeler arasında direkt 1.ci sıraya oturttu kendini. Overpowered mcleri izlemekten sıkılmışım ya. Daha önceden başlamadığıma üzülüyorum ya. Neyse daha ikinci sezonun 17.ci bölümündeyim yani cuma gününü beklemeye çalışıyorum izlemek için o derece ama dayanamayıp izliyorum kendimi zor tutuyorum :D
Benimde izlediğim en iyi animelerden birisidir hocam. 2 günde bitirmiştim.

Benim de izlediğim en iyi animelerden birisidir hocam. 2 günde bitirmiştim.

Hocam bu arada diziwatch kapatıldığından dolayı arayüzü kolay olan animecixi kullanıyorum ama daha iyi önerebileceğin site var mı?

Hocam bu arada diziwatch kapatıldığından dolayı arayüzü kolay olan animecixi kullanıyorum ama daha iyi önerebileceğin var mı?

Animecixdeki animelerin çevirisi AI tarafından yapıldığı söyleniyorda.

Hocam bu arada diziwatch kapatıldığından dolayı arayüzü kolay olan animecixi kullanıyorum ama daha iyi önerebileceğin site var mı?

Animecixdeki animelerin çevirisi AI tarafından yapıldığı söyleniyorda.
Hocam Diziwatch kapatılmadı sadece yeni anime atamıyorlar ve hemen 'Yeniwatch' diye bir site daha açtılar. Hemde ek olarak Diziwatch'ın çevirileri arakladığı bir gerçek hem bu var hemde çok hızlı çeviri yapmak için çok özen göstermiyorlar bazen.
Onlar dışında pek bilgim yok diziwatch'dan izliyorum animeleri genel olarak.

Hocam Diziwatch kapatılmadı sadece yeni anime atamıyorlar ve hemen 'Yeniwatch' diye bir site daha açtılar. Hemde ek olarak Diziwatch'ın çevirileri arakladığı bir gerçek hem bu var hemde çok hızlı çeviri yapmak için çok özen göstermiyorlar bazen.
Onlar dışında pek bilgim yok diziwatch'dan izliyorum animeleri genel olarak.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Burada güzel ve ayrıntılı bir şekilde anlatmış arkadaşlar. Belki işinizi görür.

Hocam diziwatch kapatılmadı sadece yeni anime atamıyorlar ve hemen 'yeniwatch' diye bir site daha açtılar. Hem de ek olarak Diziwatch'ın çevirileri arakladığı bir gerçek hem bu var hem de çok hızlı çeviri yapmak için çok özen göstermiyorlar bazen.
Onlar dışında pek bilgim yok Diziwatch'dan izliyorum animeleri genel olarak.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Burada güzel ve ayrıntılı bir şekilde anlatmış arkadaşlar. Belki işinizi görür.

O AI çeviri olayı anime yüklenene kadarmış anladığım kadarıyla. Her şey için teşekkür ederim.

3. sezon çıkmış ancak sadece 8 bölüm var, ben 38 bölüm çıkacak diye biliyordum.
Şu anda izlediğimiz 3. sezon 16 bölümden oluşuyor.
4. sezon ise doğrudan 2025 sonu veya 2026 yılının başında, yaklaşık 22 bölüm olarak gelecek (16 + 22 = 38).

Diğer sezonlar gibi 4 yıl bekleme durumu olmayacak ama 5. sezonu bilmiyorum.

4. sezon ise doğrudan 2025 sonu veya 2026 yılının başında, yaklaşık 22 bölüm olarak gelecek (16 + 22 = 38).

Bence 5.ci sezonda gelir ya en popüler isekai neredeyse.

Hocam sizin dediğiniz gibi 3.cü sezon 16 bölüm olup 4.cü sezon 22 bölüm olacaksa o 3.cü sezonun diğer 8 bölümü ne zaman çıkacak? Çünkü şu an 3.cü sezon sadece 8 bölüm olarak gözüküyor.

Son düzenleme:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı