RE2 ve RE3 alınır mı?

Hetop

Hectopat
Re serisine başlamaya karar verdim ve oyunlara fazla para veren birisi değilim, YouTube'da RE2 ve RE3 ortalama 5-7 saat sürüyor. Şu an RE3 ve RE2 150 TL. Sizce değer mi 5-7 saat oynanış için 150 TL vermek?

Son düzenleyen: Moderatör:
Re serisine başlamaya karar verdim ve oyunlara fazla para veren birisi değilim, YouTube'da RE2 ve RE3 ortalama 5-7 saat sürüyor. Şu an RE3 ve RE2 150 TL. Sizce değer mi 5-7 saat oynanış için 150 TL vermek?
RE 2 için kesikle fakat RE 3 pek tavsiye etmesemde paket halindeyse alınır.

Re3'ün hikayesi ve gerilim unsuru Re2'ye göre daha azmış sanırım ondan mı? Ben Korku ve gerilimi pek sevmediğim için Re3 beni daha çok saracakmış gibi hissediyorum.
RE3 orijinaliyle kıyaslandığı için pek sevilmiyor. Nemesis ile karşılaşmalar ve orijinal oyundaki birçok yer remakede yok. Orijinalinin bir sevdalısı olarak beni de üzmüştü ama bunun dışında iyi bir oyun. Özellikle RE2 çok çok daha iyidir. 3'ün gerilim dozajı 2'ye göre daha azdır.

Paket olarak 150TL uygun bence. İlk defa oynuyorsanız biraz uzun sürebilir RE2. Puzzle kısmı oynanışı çok güzeldir. RE3'ü oynamadığım için bir şey diyemem.

Kesinlikle alınır. Ayrıca ikisi o kadar kısa da sürmüyor. 2. oyunda gerçek sonu görmek için 2. karakterle de oynayabilirsiniz ve bu da oynanış süresini uzatır. İki karakter arasında bariz farklar var.

2 oyunu da 2-3 defa bitirdim ve 2 oyun da çok kaliteli, 150 TL çok uygun fiyat bu oyunlar için Racoon City Edition paketini almanızı tavsiye ederim. Oyunu normal zorlukta oynarsanız daha kısa sürecektir benim gibi en zorda oynarsanız hem daha keyifli olur hem de daha uzun sürer.
RE 2 Hardcore modunda oyunu kaydetmek için mürekkep bulmanız gerekiyor bunun dışında hiçbir checkpoint durumu yok, bu da oyuna ekstra bir gerilim katıyor mürekkepler oldukça sınırlı. 3. oyun da böyle bir durum yok.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı