RE 2 için kesikle fakat RE 3 pek tavsiye etmesemde paket halindeyse alınır.Re serisine başlamaya karar verdim ve oyunlara fazla para veren birisi değilim, YouTube'da RE2 ve RE3 ortalama 5-7 saat sürüyor. Şu an RE3 ve RE2 150 TL. Sizce değer mi 5-7 saat oynanış için 150 TL vermek?
Re3'ün hikayesi ve gerilim unsuru Re2'ye göre daha azmış sanırım ondan mı? Ben Korku ve gerilimi pek sevmediğim için Re3 beni daha çok saracakmış gibi hissediyorum.RE 2 için kesikle fakat RE 3 pek tavsiye etmesemde paket halindeyse alınır.
O zaman RE 8 tavsiye ederim daha çok aksiyon.Re3'ün hikayesi ve gerilim unsuru Re2'ye göre daha azmış sanırım ondan mı? Ben Korku ve gerilimi pek sevmediğim için Re3 beni daha çok saracakmış gibi hissediyorum.
RE3 orijinaliyle kıyaslandığı için pek sevilmiyor. Nemesis ile karşılaşmalar ve orijinal oyundaki birçok yer remakede yok. Orijinalinin bir sevdalısı olarak beni de üzmüştü ama bunun dışında iyi bir oyun. Özellikle RE2 çok çok daha iyidir. 3'ün gerilim dozajı 2'ye göre daha azdır.Re3'ün hikayesi ve gerilim unsuru Re2'ye göre daha azmış sanırım ondan mı? Ben Korku ve gerilimi pek sevmediğim için Re3 beni daha çok saracakmış gibi hissediyorum.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.