RE2 vs village

Makaleler
1
Yer
Coventry
Selamlar herkese RE7'yi geçenlerde bitirdim, resmen bir başyapıt olmuş bayıldım. Resident Evil serisini komple oynamayı düşünüyorum ama hangi oyunu almalıyım kararsız kaldım. Öncelikle RE Village almak daha mantıklı geldi bana 7'den sonra ama RE2'de indirimde şu an tek birini alabiliyorum hangisini almalıyım?

Vallahi ben bir RE2 remake oynayayım dedim bir de ne göreyim oyunun her yerinden buram buram bulmaca kokuyor gazetede kelimeleri bularken bile bu kadar bulmaca çözmedim, Village'yi de 1 saat oynayıp bıraktım anlaşılan Resident Evil benlik bir oyun değilmiş, bunu göz önünde bulundurun.

Devam hikayesi için village alman lazım, RE7'den sonra RE2 çok saçma olur.

Fiyatı ucuz olduğu için RE2 alın. Haziranda yaz indirimlerinde Village fiyatı daha fazla düşer bence. O zaman alabilirsiniz. Bir de RE3 alırsınız. Bunların dışında şu anda RE5 Gold Edition ve RE6 Complete almanı tavsiye ederim.

Fiyatı ucuz olduğu için RE2 alın. Haziranda yaz indirimlerinde Village fiyatı daha fazla düşer bence. O zaman alabilirsiniz. Bir de RE3 alırsınız. Bunların dışında şu anda RE5 Gold Edition ve RE6 Complete almanı tavsiye ederim.
RE5 bence o kadar güzel bir oyun değil. Sona saklamasını öneririm. Onun dışında Racoon City var.

Re2 bence. RE7'den sonra RE8'e geçmek bir parça sıkabilir hani ikisi de FPS falan ama RE2 ile başka bir olaya giriyorsunuz ve oyunda bayağı kaliteli.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı