RE4 vs RE2 vs RE3

Gamer123123

Hectopat
Daha fazla  
Resident Evil 4 12 dolar. Resident Evil 2 6 dolar. Resident Evil 3 6 dolar. Şimdi 12 dolara 4'ü mü almak, yoksa 2 ve 3'ü mü almak? Bir de bu indirimler yarın akşama kadar sürüyor, değil mi?

Son düzenleyen: Moderatör:
RE4 daha iyi. RE3 oynama süresi baya düşük RE2 iyi fakat RE4 kadar değil.

Yerinde olsam RE2 ve RE3 alırdım daha sonra başka zaman indirime girdi mi RE4 alırsın. RE2 oynanış süresi uzun ve hikayesi güzel RE3 oldu bittiği getirilmiş oyun ve hikayesi kısa hemen bitiyor.

yazdığın tüm oyunları oynadım fakat benim için re4 en iyisiydi bir ara bundle paket satıyorlardı halen varsa öyle de alabilirsin.

Hocam bende resident evil oyunlarını araştırıyorum şuan, 7 ve 8'i oynamış mıydın öncelikle onu sorayım? üçü arasından ben 4'ü almanı öneririm.

Resident Evil 2 remake gerilim ve korku açısından güzel bir oyun. Ben oyunu 11 saat civarında bitirmiştim. Resident Evil 3 2. oyuna göre daha kısa sürüyor (yaklaşık 5-6 saat).Resident Evil 4 ise gerilim korkudan çok aksiyon ön planda olan bir oyun. Resident Evil 4'ün oynanış süresi yaklaşık 20-25 saat arası diye biliyorum (daha bitirmediğim için emin değilim).alabiliyorsan hepsini almanı öneririm çünkü ülkemizin para biriminin daha değersizleşeceği kesin.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı