Arkadaşlar malum doların gidişatı pek iyi değil, RE9 da zaten 2026'da çıkacak yani enflasyon ne alemde olacak Allah bilir. Sizce 60 dolara Deluxe ön sipariş vermek mantıklı mı? Oyun ne kadar sürecek bir de bilginiz var mı?
Arkadaşlar malum doların gidişatı pek iyi değil, RE9 da zaten 2026'da çıkacak yani enflasyon ne alemde olacak Allah bilir. Sizce 60 dolara Deluxe ön sipariş vermek mantıklı mı? Oyun ne kadar sürecek bir de bilginiz var mı?
hocam bana da fazla geldi ama ben tüm RE oyunlarını ps4,ps5 ve steam platformlarından defalarca bitirmiş birisiyim, nasıl desem nintendo fanları gibiyim xD. Ama bence de gereksiz pahalı.
Hocam bana da fazla geldi ama ben tüm RE oyunlarını PS4, PS5 ve Steam platformlarından defalarca bitirmiş birisiyim, nasıl desem Nintendo fanları gibiyim xD. Ama bence de gereksiz pahalı.
Hocam aynen sizin gibiyim, yoksa verilecek para değil