RE9 ön sipariş vermek mantıklı mı?

anissa1

Picopat
Daha fazla  
Arkadaşlar malum doların gidişatı pek iyi değil, RE9 da zaten 2026'da çıkacak yani enflasyon ne alemde olacak Allah bilir. Sizce 60 dolara Deluxe ön sipariş vermek mantıklı mı? Oyun ne kadar sürecek bir de bilginiz var mı?

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Arkadaşlar malum doların gidişatı pek iyi değil, RE9 da zaten 2026'da çıkacak yani enflasyon ne alemde olacak Allah bilir. Sizce 60 dolara Deluxe ön sipariş vermek mantıklı mı? Oyun ne kadar sürecek bir de bilginiz var mı?

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.

Bana kalırsa bu parayı vermek akıl mantık işi değil.

Benim gibi bütün RE oyunlarına gönülden bağlıysan ver yoksa indirim beklemek daha mantıklı.

Bana kalırsa bu parayı vermek akıl mantık işi değil.
hocam bana da fazla geldi ama ben tüm RE oyunlarını ps4,ps5 ve steam platformlarından defalarca bitirmiş birisiyim, nasıl desem nintendo fanları gibiyim xD. Ama bence de gereksiz pahalı.

Benim gibi bütün RE oyunlarına gönülden bağlıysan ver yoksa indirim beklemek daha mantıklı.
Hocam aynen sizin gibiyim, yoksa verilecek para değil:(

Hocam bana da fazla geldi ama ben tüm RE oyunlarını PS4, PS5 ve Steam platformlarından defalarca bitirmiş birisiyim, nasıl desem Nintendo fanları gibiyim xD. Ama bence de gereksiz pahalı.

Hocam aynen sizin gibiyim, yoksa verilecek para değil:(

Yalan yok ben çıkmadan ön sipariş vermeyi düşünüyorum hocam. Eğer bütçenizi sarsmayacaksa sizde alabilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı