FVuarr
Decapat
Daha fazla
@FVuarr hocam ben imam hatip e gidiyordum ilk başta orayı tercih etme sebebim okulda robotik odası vardı daha sonra bana uygun olmadığını anladım o okulun kod bilgim o zamanlar sifirdi meslek lisesine geçtim orada yazılım bilmiyordum emek gösterip öğrendim elimden geldiği kadar o zamanlar C# yazıyordum daha sonra hocam beni bir firmaya götürdü orada proje verdilir eksiksiz yaptım ve staj yaptım orada çalışıyorum şu an 1 ay oldu size tavsiyem hocam benim yaptığım hata şuydu her alana atlamak ilk önce bir alanı iyice öğrenmek gerekli yoksa elinize hiçbir şey geçmiyor şu an kaç yaşındasınız hocam tam olarak yapmaniz gerekenler ona göre değişir.
21 yaşındayım bende de aynı sorun var yaklaşık 3 yıldır sürekli farklı bir şey öğrenme eğilimine giriyorum. Mesela bir ara oyun geliştirmeye odaklandım(1 ay), video editörlüğe merak saldım(3 ay), tasarımcılığa merak saldım(1 ay), masaüstü geliştirmeye merak saldım(C#, Python Tkinter) (4 ay), C geliştirmeye merak saldım(3 ay), Django geliştirmeye merak saldım(1 hafta), Python geliştirmeye merak saldım(9 ay), PHP'ye merak saldım (4 ay), siber güvenliğe merak saldım(5 ay) ve şu anda Node.js öğreniyorum.
HTML, CSS ve JS de kendimi geliştirdiğime inanıyorum.
React'ten keyif alıyorum ama dediğin gibi ne kadar çok şey bilirsen odağın o kadar kayboluyor tamam bir süre keyifliydi ancak odağın kayboluyor ve öğrendiklerinin aslında yarım yamalak olduğunu fark ediyorsun bu da zihni epey yoruyor.
Hocam bazı projeler ve görevlerden bahsettin, bu görevlerden aklında kalanları bizimle paylaşır mısın bende denemek istiyorum kendimi.