React ile birlikte Node JS öğrenilir mi?

21 yaşındayım bende de aynı sorun var yaklaşık 3 yıldır sürekli farklı bir şey öğrenme eğilimine giriyorum. Mesela bir ara oyun geliştirmeye odaklandım(1 ay), video editörlüğe merak saldım(3 ay), tasarımcılığa merak saldım(1 ay), masaüstü geliştirmeye merak saldım(C#, Python Tkinter) (4 ay), C geliştirmeye merak saldım(3 ay), Django geliştirmeye merak saldım(1 hafta), Python geliştirmeye merak saldım(9 ay), PHP'ye merak saldım (4 ay), siber güvenliğe merak saldım(5 ay) ve şu anda Node.js öğreniyorum.

HTML, CSS ve JS de kendimi geliştirdiğime inanıyorum.
React'ten keyif alıyorum ama dediğin gibi ne kadar çok şey bilirsen odağın o kadar kayboluyor tamam bir süre keyifliydi ancak odağın kayboluyor ve öğrendiklerinin aslında yarım yamalak olduğunu fark ediyorsun bu da zihni epey yoruyor.

Hocam bazı projeler ve görevlerden bahsettin, bu görevlerden aklında kalanları bizimle paylaşır mısın bende denemek istiyorum kendimi.

@FVuarr kendi işleri ile alakalı şeyler di benden mesela sitenin konumunu bulan bir program yazmamı istediler.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…