1Beyefendi Centipat Katılım 25 Haziran 2023 Mesajlar 324 Çözümler 1 27 Temmuz 2023 #1 Ben insanların aktif olarak bir şey yükleyince bir başkasının görmesini istiyorum fakat nasıl bunu nasıl yapacağım? Sunucu falan mı lazım?
Ben insanların aktif olarak bir şey yükleyince bir başkasının görmesini istiyorum fakat nasıl bunu nasıl yapacağım? Sunucu falan mı lazım?
6 682784 Hectopat Katılım 16 Ocak 2022 Mesajlar 5.736 Makaleler 6 Çözümler 27 27 Temmuz 2023 #2 1Beyefendi dedi: Ben insanların aktif olarak bir şey yükleyince bir başkasının görmesini istiyorum fakat nasıl bunu nasıl yapacağım? Sunucu falan mı lazım? Genişletmek için tıkla... Sadece React yeterli gelmez. Front-End için HTML, CSS, JS Back-End için PHP, nodeJS, SQL kullanabilirsiniz. Artı -1 Eksi
1Beyefendi dedi: Ben insanların aktif olarak bir şey yükleyince bir başkasının görmesini istiyorum fakat nasıl bunu nasıl yapacağım? Sunucu falan mı lazım? Genişletmek için tıkla... Sadece React yeterli gelmez. Front-End için HTML, CSS, JS Back-End için PHP, nodeJS, SQL kullanabilirsiniz.
KS KS 1Beyefendi Centipat Katılım 25 Haziran 2023 Mesajlar 324 Çözümler 1 27 Temmuz 2023 #3 682784 dedi: Sadece React yeterli gelmez. Front-End için HTML, CSS, JS Back-End için PHP, Node.js, SQL kullanabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Bu dedikleriniz web sitesi yapmak için ben uygulama geliştirmekten bahsediyorum. React değil React Native. Artı 0 Eksi
682784 dedi: Sadece React yeterli gelmez. Front-End için HTML, CSS, JS Back-End için PHP, Node.js, SQL kullanabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Bu dedikleriniz web sitesi yapmak için ben uygulama geliştirmekten bahsediyorum. React değil React Native.
RaSGooL Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 26 Mart 2020 Mesajlar 1.786 Çözümler 39 Yer Ankara Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Temmuz 2023 #4 1Beyefendi dedi: Ben insanların aktif olarak bir şey yükleyince bir başkasının görmesini istiyorum fakat nasıl bunu nasıl yapacağım? Sunucu falan mı lazım? Genişletmek için tıkla... Evet mecbur bir yerde sunucu ve veritabanı gerekiyor. Api servisi yazarsın, react native tarafında kullanırsın. Artı 0 Eksi
1Beyefendi dedi: Ben insanların aktif olarak bir şey yükleyince bir başkasının görmesini istiyorum fakat nasıl bunu nasıl yapacağım? Sunucu falan mı lazım? Genişletmek için tıkla... Evet mecbur bir yerde sunucu ve veritabanı gerekiyor. Api servisi yazarsın, react native tarafında kullanırsın.