Ygzz34
Hectopat
Daha fazla
Web'in bana göre olmadığını anladım ve mobil tarafına geçmeye karar verdim. Biraz araştırma yaptım fakat karar veremedim. Araştırma sırasında "gelecekte yazılım bitecek" veya "mobil kodlama gelecekte biter" tarzı şeylerde haliyle karşıma çıktı fakat pek de umursamadım açıkçası çünkü yazılımın biteceğini zannetmiyorum.
Cross platform araştırmaları yaptım. Her 2 tarafa da aynı anda yazmak sanırım benim için daha iyi. En çok kullanılan 2 tane dil gördüm. React Native ve Flutter. En popüler olanlar bu 2 dilmiş sanırsam.
İkisinin de arasında kaldım. Kimisi öyle diyor kimisi böyle diyor hangi dili öğreneceğimi şaşırdım. Yaklaşık 1 yıl önce azıcık HTML bilgim olmuştu. Gelecekte de kullanılacak, iş ilanı vb. düşmeyecek bir dil öğrenmek istiyorum.
Sizce hangi dili öğrenmeliyim?
Cross platform araştırmaları yaptım. Her 2 tarafa da aynı anda yazmak sanırım benim için daha iyi. En çok kullanılan 2 tane dil gördüm. React Native ve Flutter. En popüler olanlar bu 2 dilmiş sanırsam.
İkisinin de arasında kaldım. Kimisi öyle diyor kimisi böyle diyor hangi dili öğreneceğimi şaşırdım. Yaklaşık 1 yıl önce azıcık HTML bilgim olmuştu. Gelecekte de kullanılacak, iş ilanı vb. düşmeyecek bir dil öğrenmek istiyorum.
- 1 yıl öncesine kadar, neredeyse temel HTML bilgim vardı.
Sizce hangi dili öğrenmeliyim?
Son düzenleyen: Moderatör: