Tekrardan merhaba, kaygılarının olması gayet normal bir şey, bende de var aynı sorunlar sürekli aklına Bu dili öğrensem ilerisi için iyi bir yatırım yapmış olur muyum? Geleceğim için doğru bir karar mı verdim acaba gibi gibi bir çok soru takılıyor insanın aklına.
JS web geliştirmenin beyni diyebilirim, bilen iş bulabilir bilmeyen bulamaz, bilmeyen zaten bir web sitesinin sadece HTML CSS ile yazıldığını sanıyordur.
React hemen hemen hatta hemen hemen değil her iş arayanın istediği kriteller arasında yer alıyor. İş ilanlarında özellikle frontend alanında muhakkak görüyorum. Zaten hali hazırda .NET biliyormuşsun müthiş bir şey bu.
Frontend alanında JS kütüphaneleri günümüzde geleceklerini yaşıyorlar, React, Angular, Vue gibi dilleri bilen insanlar bilmeyen insanlara nazaran 1 adım önde oluyorlar iş bulma imkanları daha da artıyor.
Yani diyeceğim o ki React bilmen geleceğin için müthiş bir karar olacaktır. Yanında Angular, Vue gibi popüler JS kütüphaneleri bilmen ilerisi için seni mükemmel mertebelere getirecektir.