Yasir kurt Femtopat Katılım 4 Şubat 2021 Mesajlar 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Şubat 2021 #1 Arkadaşlar Steam'den read Dead Online aldım PS'den oynayan arkadasimi ekledim arkadaşım oyunda oldugu halde offline gözüküyor ve arkadaşıma davet atamiyor yanına gidemiyorum yardımcı olursanız sevinirim. Son düzenleyen: Moderatör: 4 Şubat 2021
Arkadaşlar Steam'den read Dead Online aldım PS'den oynayan arkadasimi ekledim arkadaşım oyunda oldugu halde offline gözüküyor ve arkadaşıma davet atamiyor yanına gidemiyorum yardımcı olursanız sevinirim.
jax teller fanboyu Megapat Zamanın Tanığı Katılım 9 Ocak 2019 Mesajlar 7.032 Makaleler 1 Çözümler 27 4 Şubat 2021 #2 Çapraz oynama var mı bu oyunda? Artı 0 Eksi
Haşim Can Yılmaz Kilopat Katılım 3 Mayıs 2019 Mesajlar 883 Çözümler 7 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Sigortacı 4 Şubat 2021 #3 Oynayamazsın. Çapraz oynama yok. Artı 0 Eksi
KS KS Yasir kurt Femtopat Katılım 4 Şubat 2021 Mesajlar 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Şubat 2021 #4 Haşim Can Yılmaz dedi: Oynayamazsın. Çapraz oynama yok. Genişletmek için tıkla... Yani arkadaşım PS'den ben bilgisayardan mı oynayamam pek bilgim yok da. Artı 0 Eksi
Haşim Can Yılmaz dedi: Oynayamazsın. Çapraz oynama yok. Genişletmek için tıkla... Yani arkadaşım PS'den ben bilgisayardan mı oynayamam pek bilgim yok da.
Haşim Can Yılmaz Kilopat Katılım 3 Mayıs 2019 Mesajlar 883 Çözümler 7 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Sigortacı 5 Şubat 2021 #5 Evet. İkinizinde PS veya PC olması gerekiyor. Yasir kurt dedi: Yani arkadaşım PS'den ben bilgisayardan mı oynayamam pek bilgim yok da. Genişletmek için tıkla... Artı 0 Eksi
Evet. İkinizinde PS veya PC olması gerekiyor. Yasir kurt dedi: Yani arkadaşım PS'den ben bilgisayardan mı oynayamam pek bilgim yok da. Genişletmek için tıkla...