Read Dead Redemtion 2 Yeni güncelleme

Rockstar özür yayınlamış. Oyunculara bazı oyun içi materyallerin bulunduğu hediye paketleri dağıtacakmış. Sorunun asıl kaynağı Nvidia kullanıcıları açısından ekran kartı sürücüsü ile işlemci arasındaki uyumsuzlukmuş, Nvidia ile ortak çalışma yapıyorlarmış. Yani asıl çözüm oyuna gelecek yamalar ile değil de, yeni gelecek Nvidia sürücü(leri) ile olacak gibi görünüyor. Umarım en kısa zamanda bu optimizasyon problemleri tamamen çözüme kavuşur.

Güncellemeyi aldıktan sonra menüde çökmeye başladı, Allah'ım çıldıracağım :)
Şu an çıkan bütün oyunları donmadan isletim sistemimde oynayabiliyorum Rdr2 hariç
Sistemim:İ56500 8Gb 2133 Ram Gtx 1060 6 Gb Ddr5 192 Bit ekran kartı mevcuttur
Ryzen5 2600 , 16gb 3000mhz ram ve RX580 kullanıyorum, tamam kasma yok ama çöküyor işte, çok komik :)

Rockstar özür yayınlamış. Oyunculara bazı oyun içi materyallerin bulunduğu hediye paketleri dağıtacakmış. Sorunun asıl kaynağı Nvidia kullanıcıları açısından ekran kartı sürücüsü ile işlemci arasındaki uyumsuzlukmuş, Nvidia ile ortak çalışma yapıyorlarmış. Yani asıl çözüm oyuna gelecek yamalar ile değil de, yeni gelecek Nvidia sürücü(leri) ile olacak gibi görünüyor. Umarım en kısa zamanda bu optimizasyon problemleri tamamen çözüme kavuşur.
Eyw bilgi için

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı