Furkan78 Hectopat Katılım 11 Ocak 2021 Mesajlar 685 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Aralık 2021 #1 Ready or not alınır mı 99 TL değer mi tek sarar mı?
2 286313 Kilopat Katılım 9 Kasım 2019 Mesajlar 4.711 Makaleler 3 Çözümler 60 24 Aralık 2021 #2 Kesinlikle alınır. Hele de 99₺. Bildiğim kadarıyla erken erişimden çıktığında 39,90$ olan resmi fiyatı, 10₺ kur bazından ülkemize 399₺ olacak.
Kesinlikle alınır. Hele de 99₺. Bildiğim kadarıyla erken erişimden çıktığında 39,90$ olan resmi fiyatı, 10₺ kur bazından ülkemize 399₺ olacak.
Justosious Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 25 Temmuz 2020 Mesajlar 2.973 Çözümler 40 Yer Berlin 24 Aralık 2021 #3 Alınır bence ufak bugları falan olsa da ve hala SWAT 4'deki gibi karakter koşamasa da Son düzenleyen: Moderatör: 24 Aralık 2021
Furkan78 Hectopat Katılım 11 Ocak 2021 Mesajlar 685 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Aralık 2021 #4 hKimera dedi: Kesinlikle alınır. Hele de 99₺. Bildiğim kadarıyla erken erişimden çıktığında 39, 90$ olan resmi fiyatı, 10₺ kur bazından ülkemize 399₺ olacak. Genişletmek için tıkla... Hım tek sarar mı peki. Kjaerovic dedi: Alınır bence ufak bugları falan olsa da ve hala SWAT 4'deki gibi karakter koşamasa da Genişletmek için tıkla... HM.
hKimera dedi: Kesinlikle alınır. Hele de 99₺. Bildiğim kadarıyla erken erişimden çıktığında 39, 90$ olan resmi fiyatı, 10₺ kur bazından ülkemize 399₺ olacak. Genişletmek için tıkla... Hım tek sarar mı peki. Kjaerovic dedi: Alınır bence ufak bugları falan olsa da ve hala SWAT 4'deki gibi karakter koşamasa da Genişletmek için tıkla... HM.
victoryyy Hectopat Katılım 21 Haziran 2021 Mesajlar 883 Çözümler 6 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Aralık 2021 #5 Furkan78 dedi: Hım tek sarar mı peki. HM. Genişletmek için tıkla... Eğer Swat 4'deki gibi tek başına görev yapma olayı varsa bence yine sarar, tabii arkadaşlarla daha eğlenceli olur orası ayrı.
Furkan78 dedi: Hım tek sarar mı peki. HM. Genişletmek için tıkla... Eğer Swat 4'deki gibi tek başına görev yapma olayı varsa bence yine sarar, tabii arkadaşlarla daha eğlenceli olur orası ayrı.
Furkan78 Hectopat Katılım 11 Ocak 2021 Mesajlar 685 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Aralık 2021 #6 victoryyy dedi: Eğer swat 4'deki gibi tek başına görev yapma olayı varsa bence yine sarar, tabii arkadaşlarla daha eğlenceli olur orası ayrı. Genişletmek için tıkla... Keşke arkadaşım olsa oynasamda arkadaşım yok maalesef bilemedim farklı oyun mu alsam.
victoryyy dedi: Eğer swat 4'deki gibi tek başına görev yapma olayı varsa bence yine sarar, tabii arkadaşlarla daha eğlenceli olur orası ayrı. Genişletmek için tıkla... Keşke arkadaşım olsa oynasamda arkadaşım yok maalesef bilemedim farklı oyun mu alsam.
Justosious Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 25 Temmuz 2020 Mesajlar 2.973 Çözümler 40 Yer Berlin 24 Aralık 2021 #7 Furkan78 dedi: Keşke arkadaşım olsa oynasamda arkadaşım yok maalesef bilemedim farklı oyun mu alsam. Genişletmek için tıkla... Hocam tek yemekten bıkmazsanız alın ben aldım 4 saat falan oynadım şu ana kadar ve hiçbir bölümü geçemedim.
Furkan78 dedi: Keşke arkadaşım olsa oynasamda arkadaşım yok maalesef bilemedim farklı oyun mu alsam. Genişletmek için tıkla... Hocam tek yemekten bıkmazsanız alın ben aldım 4 saat falan oynadım şu ana kadar ve hiçbir bölümü geçemedim.
victoryyy Hectopat Katılım 21 Haziran 2021 Mesajlar 883 Çözümler 6 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Aralık 2021 #8 Furkan78 dedi: Keşke arkadaşım olsa oynasamda arkadaşım yok maalesef bilemedim farklı oyun mu alsam. Genişletmek için tıkla... Şimdi siz böyle söyleyince bence almamak sizin için daha iyi olabilir her ne kadar tek başına oynamak zevkli olsa da bir süre sonra bence sıkılırsınız. Arkadaşlar ile oynarsanız daha uzun süreli bir oyun deneyimi yaşarsınız.
Furkan78 dedi: Keşke arkadaşım olsa oynasamda arkadaşım yok maalesef bilemedim farklı oyun mu alsam. Genişletmek için tıkla... Şimdi siz böyle söyleyince bence almamak sizin için daha iyi olabilir her ne kadar tek başına oynamak zevkli olsa da bir süre sonra bence sıkılırsınız. Arkadaşlar ile oynarsanız daha uzun süreli bir oyun deneyimi yaşarsınız.
A Arda.Karakaya Femtopat Katılım 20 Aralık 2021 Mesajlar 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Aralık 2021 #9 Furkan78 dedi: Keşke arkadaşım olsa oynasamda arkadaşım yok maalesef bilemedim farklı oyun mu alsam. Genişletmek için tıkla... Bende alicağim insallah isterseniz birlikte oyniyabiliriz.
Furkan78 dedi: Keşke arkadaşım olsa oynasamda arkadaşım yok maalesef bilemedim farklı oyun mu alsam. Genişletmek için tıkla... Bende alicağim insallah isterseniz birlikte oyniyabiliriz.
4 443652 Hectopat Katılım 30 Mart 2021 Mesajlar 5.491 Çözümler 15 28 Aralık 2021 #10 hKimera dedi: Kesinlikle alınır. Hele de 99₺. Bildiğim kadarıyla erken erişimden çıktığında 39,90$ olan resmi fiyatı, 10₺ kur bazından ülkemize 399₺ olacak. Genişletmek için tıkla... Sanmam. Küçük firmalar bunu çok yapmıyor.
hKimera dedi: Kesinlikle alınır. Hele de 99₺. Bildiğim kadarıyla erken erişimden çıktığında 39,90$ olan resmi fiyatı, 10₺ kur bazından ülkemize 399₺ olacak. Genişletmek için tıkla... Sanmam. Küçük firmalar bunu çok yapmıyor.