Kesinlikle alınır.
Hele de 99₺.
Bildiğim kadarıyla erken erişimden çıktığında 39, 90$ olan resmi fiyatı, 10₺ kur bazından ülkemize 399₺ olacak.
Alınır bence ufak bugları falan olsa da ve hala SWAT 4'deki gibi karakter koşamasa da![]()
Eğer Swat 4'deki gibi tek başına görev yapma olayı varsa bence yine sarar, tabii arkadaşlarla daha eğlenceli olur orası ayrı.Hım tek sarar mı peki.
HM.
Eğer swat 4'deki gibi tek başına görev yapma olayı varsa bence yine sarar, tabii arkadaşlarla daha eğlenceli olur orası ayrı.
Keşke arkadaşım olsa oynasamda arkadaşım yok maalesef bilemedim farklı oyun mu alsam.
Şimdi siz böyle söyleyince bence almamak sizin için daha iyi olabilir her ne kadar tek başına oynamak zevkli olsa da bir süre sonra bence sıkılırsınız. Arkadaşlar ile oynarsanız daha uzun süreli bir oyun deneyimi yaşarsınız.Keşke arkadaşım olsa oynasamda arkadaşım yok maalesef bilemedim farklı oyun mu alsam.
Bende alicağim insallah isterseniz birlikte oyniyabiliriz.Keşke arkadaşım olsa oynasamda arkadaşım yok maalesef bilemedim farklı oyun mu alsam.
Sanmam. Küçük firmalar bunu çok yapmıyor.Kesinlikle alınır.
Hele de 99₺.
Bildiğim kadarıyla erken erişimden çıktığında 39,90$ olan resmi fiyatı, 10₺ kur bazından ülkemize 399₺ olacak.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.