Ready or Not alınır mı?

Dusk06

Decipat
Yer
Ankara | Türkiye
Daha fazla  
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Arkadaşlar oyun yarı fiyatına düşmüş. CoD serisinden bir kaç oyun, Battlefield 1 ve CS2 oynadım yani gerçekçi FPS türüne ilgim var ancak bu oyunu oynayabilecek arkadaş en fazla 1, 2 tane çıkartırım. Yani hikaye olarak tek kişi akar mı oyun?
Zam yemez ise yazında alabilirim de genel olarak 15 dolara uzun saatler götürür mü?

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.

Arkadaşlar oyun yarı fiyatına düşmüş. CoD serisinden bir kaç oyun, Battlefield 1 ve CS2 oynadım yani gerçekçi FPS türüne ilgim var ancak bu oyunu oynayabilecek arkadaş en fazla 1, 2 tane çıkartırım. Yani hikaye olarak tek kişi akar mı oyun?
Zam yemez ise yazında alabilirim de genel olarak 15 dolara uzun saatler götürür mü?

Hikaye yok zaten botlarla bile güzel oluyordu yaklaşık 50 saatim var genelde 2 kişi oynuyorduk biraz zorluyordu ama bu türü seviyorsan kaçırma bence 3 kişi çok güzel oynanır.

Parasını hak eden bir oyun, çok beğendiğim için DLC'leri de aldım 2 kişi oynuyoruz, gerçekten türünün en iyilerinden.

Arkadaşlar oyun yarı fiyatına düşmüş. CoD serisinden birkaç oyun, Battlefield 1 ve CS2 oynadım yani gerçekçi FPS türüne ilgim var ancak bu oyunu oynayabilecek arkadaş en fazla 1, 2 tane çıkartırım. Yani hikaye olarak tek kişi akar mı oyun?

30 dolar hak eder mi biraz şüpheli ama 14 dolara kaçırılmaması gereken bir oyun.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı