tugkankan Hectopat Katılım 9 Temmuz 2020 Mesajlar 96 Daha fazla Sistem Özellikleri GTX 1660 Super Ryzen 5 5500 B450M S2H 16 GB RAM Cinsiyet Erkek 28 Ocak 2024 #1 Ready or Not'ı kurulu olduğu E diskinden C diskine aktarmak istiyorum. Aktarırken şu hatayı aldım. Ne yapmam gerekiyor? Dosya Ekleri Desktop Screenshot 2024.01.28 - 12.37.23.63.png 98,4 KB · Görüntüleme: 46
Ready or Not'ı kurulu olduğu E diskinden C diskine aktarmak istiyorum. Aktarırken şu hatayı aldım. Ne yapmam gerekiyor?
Çözüm Ezio21 28 Ocak 2024 tugkankan dedi: Ready or Not'ı kurulu olduğu E diskinden C diskine aktarmak istiyorum. Aktarırken şu hatayı aldım. Ne yapmam gerekiyor? Genişletmek için tıkla... Masaüstündeki Steam ikonuna sağ tıklayın. “Dosya konumunu aç” seçeneğini seçin. “Steamapps” klasörünü açın. “Common” klasörünü açın. İndirmede problem yaşadığınız oyunun 0 KB boyutundaki klasörünü silin. Deneyin hocam.
tugkankan dedi: Ready or Not'ı kurulu olduğu E diskinden C diskine aktarmak istiyorum. Aktarırken şu hatayı aldım. Ne yapmam gerekiyor? Genişletmek için tıkla... Masaüstündeki Steam ikonuna sağ tıklayın. “Dosya konumunu aç” seçeneğini seçin. “Steamapps” klasörünü açın. “Common” klasörünü açın. İndirmede problem yaşadığınız oyunun 0 KB boyutundaki klasörünü silin. Deneyin hocam.
Ezio21 Hectopat Katılım 20 Ağustos 2023 Mesajlar 1.725 Çözümler 34 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Diş hekimi 28 Ocak 2024 #2 tugkankan dedi: Ready or Not'ı kurulu olduğu E diskinden C diskine aktarmak istiyorum. Aktarırken şu hatayı aldım. Ne yapmam gerekiyor? Genişletmek için tıkla... Masaüstündeki Steam ikonuna sağ tıklayın. “Dosya konumunu aç” seçeneğini seçin. “Steamapps” klasörünü açın. “Common” klasörünü açın. İndirmede problem yaşadığınız oyunun 0 KB boyutundaki klasörünü silin. Deneyin hocam. Artı 0 Eksi Çözüm
tugkankan dedi: Ready or Not'ı kurulu olduğu E diskinden C diskine aktarmak istiyorum. Aktarırken şu hatayı aldım. Ne yapmam gerekiyor? Genişletmek için tıkla... Masaüstündeki Steam ikonuna sağ tıklayın. “Dosya konumunu aç” seçeneğini seçin. “Steamapps” klasörünü açın. “Common” klasörünü açın. İndirmede problem yaşadığınız oyunun 0 KB boyutundaki klasörünü silin. Deneyin hocam.
KS KS tugkankan Hectopat Katılım 9 Temmuz 2020 Mesajlar 96 Daha fazla Sistem Özellikleri GTX 1660 Super Ryzen 5 5500 B450M S2H 16 GB RAM Cinsiyet Erkek 28 Ocak 2024 #3 Teşekkür ederim hocam, işe yaradı. Artı 0 Eksi