Ready or Not & Wildlands alınır mı?

CayKurParti

Femtopat
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar, Kabasakal'dan Ready or Not alacağım sizce alınır mı? Parasını hak eder mi, bir de Tom Clancy's ghost Wildlands almak istiyorum Epic Games'ten ikisi hakkında ne düşünüyorsunuz alınır mı? Tek başıma oynayacağım.

Merhaba arkadaşlar, Kabasakal'dan Ready or Not alacağım sizce alınır mı? Parasını hak eder mi, bir de Tom Clancy's ghost Wildlands almak istiyorum Epic Games'ten ikisi hakkında ne düşünüyorsunuz alınır mı? Tek başıma oynayacağım.

35 saat Ready or Not deneyimim var eğer arkadaşlarınızla oynarsanız garanti olarak 20 veya 30 saat deneyim diyebilirim fakat hep aynı olaylar dönüyor haritalar git gite zorlaşıyor isterseniz mod kurup da oynayabilirsiniz kendi içinde öyle bir seçeneği de var tek oynamak isterseniz AI takım arkadaşları gayet yeterli eğer gerekliyse koordine edebiliyorsunuz ben genellikle Poligon'da silah denemek için giriyorum oyuna hissiyatı güzel.

Bir ara bende almaya niyetlendim ama Wildlands pek beğenilmemişti çıktığı dönemde, bende breakpoint aldım. Hoşuma da gitti. Tavsiye de ederim, "Türkçe yamaya para verebilirim dersen" ücretli yaması da var(ücretsizsiz var mı bilmiyorum) beraber oynayacağın kimse yoksa beraberde oynayabiliriz.

Bir ara bende almaya niyetlendim ama Wildlands pek beğenilmemişti çıktığı dönemde, bende breakpoint aldım. Hoşuma da gitti. Tavsiye de ederim, "Türkçe yamaya para verebilirim dersen" ücretli yaması da var(ücretsizsiz var mı bilmiyorum) beraber oynayacağın kimse yoksa beraberde oynayabiliriz.
breakpoint açık dünya değil sanırım

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı