Oyunun kendi dosyalarında win64 kısmına tıklayın birde orayı atın.
Oyunun binaries dosyasına atacaksınız diye biliyorum mod dosyalarını. Dediğiniz mod Unrecord or Not modu mu? İçinde Go Pro preset'i var.Ready or Not'ta GO Pro modunu yapmayı denedim ama yapamadım, nasıl yapabilirim?
Unrecord ne oluyorOyunun binaries dosyasına atacaksınız diye biliyorum mod dosyalarını. Dediğiniz mod Unrecord or Not modu mu? İçinde Go Pro preset'i var.
Unrecordmuş onu nasıl kuracağım içinde birsürü dosya var.Oyunun binaries dosyasına atacaksınız diye biliyorum mod dosyalarını. Dediğiniz mod Unrecord or Not modu mu? İçinde Go Pro preset'i var.
İçindeki dosyaların fotoğrafını atar mısınız? Birde rica edersem Ready or Not'un dosya konumunu açıp binaries dosyasına gelin oranın da fotoğrafını atın. Ready or Not klasörünün içinde.Unrecord ne oluyor
Unrecordmuş onu nasıl kuracağım içinde birsürü dosya var.
İçindeki dosyaların fotoğrafını atar mısınız? Birde rica edersem Ready or Not'un dosya konumunu açıp binaries dosyasına gelin oranın da fotoğrafını atın. Ready or Not klasörünün içinde.
Oyunun kendi dosyalarında win64 kısmına tıklayın birde orayı atın.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.