Real Madrid'in hali ne olacak?

  • Konuyu başlatan Diga
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 14
  • Görüntüleme 728

Diga

Hectopat
Katılım
5 Aralık 2020
Mesajlar
1.045
Çözümler
7
Arkadaşlar Real Madrid Ronaldo'yu gönderdikten sonra hem psikolojik hem oyun olarak çokuşe geçti. Ne olacak bu Real Madrid'ın hali?
 
Ben öyle düşünmüyorum. Ligde liderler, ŞL'de yollarına devam ediyorlar, geçen akşam El Clasico'yu üst üste 5. kez kazandılar. Bunun dışında Vini'den verim almaya başladılar, çok farklı bir şeye dönüşüyor çocuk. Şu anlık gayet iyi gidiyorlar.

Sene sonunda ise Mbappe+Haaland'ı kadrolarına katma ihtimalleri de çok fazla. Vini-Haaland-Mbappé hücum hattıyla önümüzdeki 15 yılı domine edebilirler.
 
Real Madrid iyi durumda. Hatta 2 gün önce Barcelona'yı Süper Kupa'nın dışına etmişlerdi, şu anda ligde lider durumdalar, oynadıkları futbol izleyenlerin gözünü dolduruyuruyor, şampiyonlar liginde yolları devam ediyor. Yani Real Madrid aslında şu an çok iyi durumda asıl çöküşde olan Barcelona. Adamlar lider Real Madrid'in 17 puan arkasında kaldılar. Şampiyonlar ligindeki gruptan 3. olup Avrupa ligi'ne katıldılar, Süper Kupası'nda zaten Real Madrid'e yenildiler yani bence asıl çöküşte olan Barcelona.
 
Ronaldo'nun yerini kimse dolduramaz. Ama saha içi oyun olarak şuan Barcelona'dan daha iyi durumdular. Yeni jenerasyon ile uzun bir yol bekliyor onları.
 

Geri
Yukarı