Burak Karabal Megapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Dizüstü Cerrahı Ekipman Ustası Mahalle Bilgisayarcısı Katılım 7 Mayıs 2023 Mesajlar 10.601 Çözümler 54 7 Ağustos 2024 #61 Abraforever dedi: Fiyatına göre çok iyi fakat kulağa tam oturmuyor dışarıda ki sesleri rahat duyabiliyorsunuz onun dışından başka bir sorunu yok. Genişletmek için tıkla... Gecikme nasıl? PUBG gibi oyunlar oynanır mı?
Abraforever dedi: Fiyatına göre çok iyi fakat kulağa tam oturmuyor dışarıda ki sesleri rahat duyabiliyorsunuz onun dışından başka bir sorunu yok. Genişletmek için tıkla... Gecikme nasıl? PUBG gibi oyunlar oynanır mı?
Abraforever Hectopat Katılım 5 Şubat 2022 Mesajlar 191 7 Ağustos 2024 #62 Burak Karabal dedi: Gecikme nasıl? PUBG gibi oyunlar oynanır mı? Genişletmek için tıkla... Telefonda PUBG mobilde denedim PC de CS:GO 2 de denedim gecikme yok oyun için alınır.
Burak Karabal dedi: Gecikme nasıl? PUBG gibi oyunlar oynanır mı? Genişletmek için tıkla... Telefonda PUBG mobilde denedim PC de CS:GO 2 de denedim gecikme yok oyun için alınır.
Burak Karabal Megapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Dizüstü Cerrahı Ekipman Ustası Mahalle Bilgisayarcısı Katılım 7 Mayıs 2023 Mesajlar 10.601 Çözümler 54 7 Ağustos 2024 #63 Abraforever dedi: Telefonda PUBG mobilde denedim PC de CS:GO 2 de denedim gecikme yok oyun için alınır. Genişletmek için tıkla... Gecikme yoksa çok iyi vallahi kablolu kulaklıktan bıkmıştım kablosuzum gecikmeliydi benim. Oyun modu var mı?
Abraforever dedi: Telefonda PUBG mobilde denedim PC de CS:GO 2 de denedim gecikme yok oyun için alınır. Genişletmek için tıkla... Gecikme yoksa çok iyi vallahi kablolu kulaklıktan bıkmıştım kablosuzum gecikmeliydi benim. Oyun modu var mı?
Abraforever Hectopat Katılım 5 Şubat 2022 Mesajlar 191 7 Ağustos 2024 #64 Burak Karabal dedi: Gecikme yoksa çok iyi vallahi kablolu kulaklıktan bıkmıştım kablosuzum gecikmeliydi benim. Oyun modu var mı? Genişletmek için tıkla... Evet oyun modu bulunuyor onu aktif ederek kullanılması gerekiyor oyunlar için.
Burak Karabal dedi: Gecikme yoksa çok iyi vallahi kablolu kulaklıktan bıkmıştım kablosuzum gecikmeliydi benim. Oyun modu var mı? Genişletmek için tıkla... Evet oyun modu bulunuyor onu aktif ederek kullanılması gerekiyor oyunlar için.
Burak Karabal Megapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Dizüstü Cerrahı Ekipman Ustası Mahalle Bilgisayarcısı Katılım 7 Mayıs 2023 Mesajlar 10.601 Çözümler 54 7 Ağustos 2024 #65 Abraforever dedi: Evet oyun modu bulunuyor onu aktif ederek kullanılması gerekiyor oyunlar için. Genişletmek için tıkla... Teşekkür ederim verdiğin bilgiler için aklımda soru işareti kalmadı.
Abraforever dedi: Evet oyun modu bulunuyor onu aktif ederek kullanılması gerekiyor oyunlar için. Genişletmek için tıkla... Teşekkür ederim verdiğin bilgiler için aklımda soru işareti kalmadı.
Peacu Decapat Katılım 14 Ekim 2022 Mesajlar 75 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Ağustos 2024 #66 375 TL'ye değer mi sizce?
Abraforever Hectopat Katılım 5 Şubat 2022 Mesajlar 191 7 Ağustos 2024 #67 Peacu dedi: 375 TL'ye değer mi sizce? Genişletmek için tıkla... Türkiye'de benzerini bulamazsın diye düşünüyorum.
Peacu dedi: 375 TL'ye değer mi sizce? Genişletmek için tıkla... Türkiye'de benzerini bulamazsın diye düşünüyorum.
Peacu Decapat Katılım 14 Ekim 2022 Mesajlar 75 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Ağustos 2024 #68 Abraforever dedi: Türkiye'de benzerini bulamazsın diye düşünüyorum. Genişletmek için tıkla... Vergi uygulamaya girmeye 2 gün kalaya kadar beklicem belki bir indirim olur diye.
Abraforever dedi: Türkiye'de benzerini bulamazsın diye düşünüyorum. Genişletmek için tıkla... Vergi uygulamaya girmeye 2 gün kalaya kadar beklicem belki bir indirim olur diye.
Abraforever Hectopat Katılım 5 Şubat 2022 Mesajlar 191 7 Ağustos 2024 #69 Peacu dedi: Vergi uygulamaya girmeye 2 gün kalaya kadar bekleyeceğim belki bir indirim olur diye. Genişletmek için tıkla... Siz bilirsiniz.
Peacu dedi: Vergi uygulamaya girmeye 2 gün kalaya kadar bekleyeceğim belki bir indirim olur diye. Genişletmek için tıkla... Siz bilirsiniz.
omerdesouza Megapat Katılım 22 Haziran 2015 Mesajlar 369 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Ağustos 2024 #70 Peacu dedi: Vergi uygulamaya girmeye 2 gün kalaya kadar beklicem belki bir indirim olur diye. Genişletmek için tıkla... 2 gün kalasıya verdiğin siparişte muhtemelen ekstra vergi ödeyeceksin gümrükte.
Peacu dedi: Vergi uygulamaya girmeye 2 gün kalaya kadar beklicem belki bir indirim olur diye. Genişletmek için tıkla... 2 gün kalasıya verdiğin siparişte muhtemelen ekstra vergi ödeyeceksin gümrükte.