Elektronik Realfit F3 ANC TWS Kulaklık 270 TL!

Bu arada düzelttim. Sağ kulaklıktan basılı tutup kapatıp açtım Bluetooth'da ses aygıtı olarak belirdi. Umarım sende yapabilirsin :D

Deneyip donecegım hocam.

Bu arada düzelttim. Sağ kulaklıktan basılı tutup kapatıp açtım Bluetooth'da ses aygıtı olarak belirdi. Umarım sende yapabilirsin :D

Hocam hiçbir şey yapmadan normal baglandı ne yaptınız okuyup ufledınız mı xd.

Kulaklık elime ulaştı. Ses kalitesi olarak QCY T13 ile eş kalitede ses verdiğini söyleyebilirim. Mikrofon ve ANC özellikleri ise oldukça kötü. Özellikle ANC modunda alttan gelen uğultu pek rahatsız ediyor. Yine de bu fiyata alanlar özellikle ses kalitesi bakımından TR de bu fiyata eşi benzeri olmayacak bir şey aldılar.

Kulaklık dün elime ulaştı fiyatına göre ses kalitesi iyi olsa da, hem ağır hem de büyük olduğundan dolayı kulağımı ağrıttı. Kardeşime verdim o da aynısını dediği için kenarda öylece duracak muhtemelen, 10 dakika kullandıktan sonra dayanılmaz bir ağrı oluşturuyor.

Kulaklıktaki tecrübelerinizi yazarsanız sevinirim.

Şahsen ben beğendim. Kız arkadaşıma aldım ve sorun çıkmadı şimdiye kadar. Ona vermeden önce birçok Çin malı mı diye test ettim ancak bence güzel kulaklık. Ben 110 lira civarına aldım fiyatına göre tek kelimeyle mükemmel sonuç verdi. Tavsiye edebilirim. Tek sorunu şarjı biraz az gidiyor açıkçası. Belkide yeni olduğu ve birkaç şarj döngüsünü tamamlamadığı içindir ancak bilmiyorum. Onun dışında malzeme gayet kaliteli.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı