batu.cvc Hectopat Katılım 5 Ocak 2021 Mesajlar 99 Daha fazla Cinsiyet Erkek 31 Ocak 2021 #1 Oyunu açıyorum (your video Card does not Support Alpha blending with floating point render targets (D3dfmt_A16B16G16r16F), which is required to run this Game. Exiting...) Böyle bir hata veriyor oyunu açamıyorum.
Oyunu açıyorum (your video Card does not Support Alpha blending with floating point render targets (D3dfmt_A16B16G16r16F), which is required to run this Game. Exiting...) Böyle bir hata veriyor oyunu açamıyorum.
DaciX Hectopat Katılım 27 Haziran 2020 Mesajlar 464 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 31 Ocak 2021 #2 Sistem özellikleriniz yetmiyor sanırsam. Artı 1 Eksi
KS KS batu.cvc Hectopat Katılım 5 Ocak 2021 Mesajlar 99 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Şubat 2021 #3 DaciX dedi: Sistem özellikleriniz yetmiyor sanırsam. Genişletmek için tıkla... Önceden oynamıştım sonra silmiştim tekrar yüklediğimde böyle oldu. şu soruna bi çare bulun Son düzenleme: 2 Şubat 2021 Artı 0 Eksi
DaciX dedi: Sistem özellikleriniz yetmiyor sanırsam. Genişletmek için tıkla... Önceden oynamıştım sonra silmiştim tekrar yüklediğimde böyle oldu. şu soruna bi çare bulun