figtclup2
Hectopat
Amazon.com.tr dostlar böyle bir şey buldum 7.500 TL diyor indirimde sanırım güvenilir midir? Aldığımda herhangi bir sorun çıkar mı?
Amazon dan alanlar var hatta okul arkadaşım bile aldığını ve güvenilir olduğunu söylüyordu yani evet bend e güvenilir olarak biliyorum ama oyun oynayacaksan veya herhangibi bir şey yapacaksan al.Amazon.com.tr dostlar böyle bir şey buldum 7.500 TL diyor indirimde sanırım güvenilir midir? Aldığımda herhangi bir sorun çıkar mı?
Hocam amazonda 1800 tl ye 128 gb depolama 6 gb ramı olan tabletler var. Şahsen.Fiyatına göre iyi bir telefon Amazon da güvenilir sorun çıkmaz sanırım.
Amazon'dan alanlar var hatta okul arkadaşım bile aldığını ve güvenilir olduğunu söylüyordu yani evet bend e güvenilir olarak biliyorum ama oyun oynayacaksan veya herhangi bir bir şey yapacaksan al.
Hocam Amazon'da 1800 TL'ye 128 GB depolama 6 GB RAM'ı olan tabletler var. Şahsen.
Hocam ama bu kadar ucuz olamaz yurt dışı olsa bile.Yurt dışı olduğundan fiyatı öyle olabilir hocam vergilerle yükselir zaten büyük ihtimal.
Hocam ama bu kadar ucuz olamaz yurt dışı olsa bile.
Hocam yurt dışıymış.Hocam yurt dışı kaçak falan olmasın yani param çöpe gider.
Hocam ama bu kadar ucuz olamaz yurt dışı olsa bile.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.