Realme 11 alınır mı?

Bütçe
11000
Özellikle 67 W şarj ozelligi olması beni çok etkiledi alınır mı sizce? Ya da o civara başka öneriniz var mı?
Benim evde realme 10 ile realme 11 pro var son gelen android 14 güncellemesinden sonra bu cihazları almayin ekran yenileme hızı 120 Hz ama sadece ana menüde uygulamalarda veya oyunlarda 60 Hz almak zorundasınız müşteri hizmetlerini aradım bu hata ile sık karşılaşıyorlar mis

MIUI biraz sıkıntı edecektir onu Custom ROM ile çözersin. İşlemci olarak A34e yakın bir işlemcisi var. Hatta A34e göre avantajları da bulunuyor. Bu bütçede alınabilecek en iyi telefondur.

Özellikle 67 W şarj ozelligi olması beni çok etkiledi alınır mı sizce? Ya da o civara başka öneriniz var mı?

Hocam yaklaşık 4-5 aydır Realme 11 kullanıyorum deneyimlerimi şöyle yazayım;

Bataryası günlük kullanımda uzun bir süre gidiyor bazen 1,5 gün gittiği oluyor ki çok sosyal medyada gezerim. 67watt hızlı şarj olduğu için çok kısa sürede doluyor.

Kamerası fotoğram çekimleri bence güzel ama video çekimleri o kadar iyi değil daha eski Realme 10 da bile 60FPS kayıt bulunuyor ama onun dışında 3X optik yakınlaştırması bulunuyor. Düşük ışık performansı çok iyi değil ancak yeterli seviyede. Ön kamera pek iyi değil.

Hoparlörleri yeterli %200 ses seviyesi özelliği var tabii 200e alındığında ses tizleşiyor bayağı.
Alt ve üstte 2 adet mikrofon yer alıyor aramalarda gürültüyü engellemek amaçlı.

Parmak izi okuma vb. bahsetmiyorum gayet iyi çalışıyor.

Ekran parlak ve canlı gayet güzel ama her uygulamada tam 90Hz alamıyordun ancak son gelen güncellemeyle bu sorun bir nebzede olsa azaldı.

Kutusu içinden, şeffaf kılıf, 67watt şarj adaptörü; şarj kablosu çıkıyor yeterli bir doluluk var.

3 4 kez sert düşürmüşlüğüm oldu(kılıf ve ekran koruyucu var) bir şey olmadı.

NFC özelliği falan güzel çalışıyor.
Ben şu ana kadar bir problem yaşamadım ısınma vs. oyunlarda yeterli bir performans sunuyor diyebilirim cihaz Android 14 ile gayet sorunsuz çalışıyor. Ben memnunum.

Benim deneyimim buydu bir nebze bile yardımcı olabildiysem ne mutlu bana.

MIUI biraz sıkıntı edecektir onu Custom ROM ile çözersin. İşlemci olarak A34e yakın bir işlemcisi var. Hatta A34e göre avantajları da bulunuyor. Bu bütçede alınabilecek en iyi telefondur.

Bu telefonun orijinal fiyatı cidden 15 bin TL ise indirim com iyiymiş 120W şarjda fenaymis.

Hocam yaklaşık 4-5 aydır Realme 11 kullanıyorum deneyimlerimi şöyle yazayım;

Bataryası günlük kullanımda uzun bir süre gidiyor bazen 1,5 gün gittiği oluyor ki çok sosyal medyada gezerim. 67watt hızlı şarj olduğu için çok kısa sürede doluyor.

Kamerası fotoğram çekimleri bence güzel ama video çekimleri o kadar iyi değil daha eski Realme 10 da bile 60FPS kayıt bulunuyor ama onun dışında 3X optik yakınlaştırması bulunuyor. Düşük ışık performansı çok iyi değil ancak yeterli seviyede. Ön kamera pek iyi değil.

Hoparlörleri yeterli %200 ses seviyesi özelliği var tabii 200e alındığında ses tizleşiyor bayağı.
Alt ve üstte 2 adet mikrofon yer alıyor aramalarda gürültüyü engellemek amaçlı.

Parmak izi okuma vb. bahsetmiyorum gayet iyi çalışıyor.

Ekran parlak ve canlı gayet güzel ama her uygulamada tam 90Hz alamıyordun ancak son gelen güncellemeyle bu sorun bir nebzede olsa azaldı.

Kutusu içinden, şeffaf kılıf, 67watt şarj adaptörü; şarj kablosu çıkıyor yeterli bir doluluk var.

3 4 kez sert düşürmüşlüğüm oldu(kılıf ve ekran koruyucu var) bir şey olmadı.

NFC özelliği falan güzel çalışıyor.
Ben şu ana kadar bir problem yaşamadım ısınma vs. oyunlarda yeterli bir performans sunuyor diyebilirim cihaz Android 14 ile gayet sorunsuz çalışıyor. Ben memnunum.

Benim deneyimim buydu bir nebze bile yardımcı olabildiysem ne mutlu bana.
Teşekkür ederim

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı