Realme 12 alınır mı?

• Konuyu başlatan sky.ed
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 24
  • Görüntüleme 153
C modeller sıkıntılı hocam.

Hocam Realme TR'den çekildi diyorlar bu sıkıntı yaratır mı?
Redmi 13 bakın o halde. Hepsiburada platformunda 8k civarı. Satıcısı da hepsiburada.

Genelde indirimlerle 9.999 oluyor.
Hatta olmuş link:
Emin misiniz?

Screenshot_20251116_200335_Brave.jpg

Phone 1'in indirime düşmesini bekleyin. Bu fiyattaki cihazların hepsinden daha iyi.

Hocam telefonu 60yaşındaki adama alacağım telefonu kırıldı acilen almam gerek MediaMarkt'ta techno spark 10Pro ve 40C önerdi ben çok sıcak bakmadım Samsung vs bir cihaz yok mu uzun süre gidecek.

Hocam telefonu 60yaşındaki adama alacağım telefonu kırıldı acilen almam gerek MediaMarkt'ta techno spark 10Pro ve 40C önerdi ben çok sıcak bakmadım Samsung vs bir cihaz yok mu uzun süre gidecek.
A07 alın. Arayüzü güzel. Redmi serisinde reklam var. Realme'yi de boşverin. Mağaza çalışanlarına kulak asmayın.

Note 14 Redmi veya 2 k koyup phone 1.

Realme alınabilir o zaman hocam. Normalde Samsung önereceğim fakat RAM'i 4 GB. Günlük kullanımda bile kasacak bir cihaz. Ben olsam Realme 12 alırdım eğer indirim bekleyemeyecek durumdaysanız. Ama bence en azından 3-5 gün bekleyin Nothing'in fiyatı bu aralar çok düşüyor fiyatı muadili A36 15k şu an.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı