Realme 6 alınır mı?

Üstteki arkadaşında yorumunu okudum yorumlarınızda hiç 9 Pro geçmemiş bile bu telefonlara kıyasla daha mı kötü?

Peki anladım şu an hangi telefonu kullanıyorsunuz?

Şu anda bir telefon kullanmıyorum, genel sosyal medya ağırlıklı bir kişi olarak oradan herkesle iletişim kurabiliyorum. Redmi Note 7 telefonum vardı, sattım en geç 1-2 ay içerisinde telefon alacağım.

Son düzenleyen: Moderatör:
Benim yerimde olsanız ne alırdınız? Ben P40 Lite almak istiyorum açıkçası çünkü 9Pro ve Realm'e 6'dan daha kaliteli donanımlara sahip diye biliyorum. Sırf Google hizmetleri olmayacak diye daha kötü bir telefon almak istemiyorum. Bildiğim kadarıyla Google yerine başka bir tür tarayıcı çıkartacaklar.

Son düzenleyen: Moderatör:
Zaten sabırlı bir insansanız internette yüzlerce Huawei ile ilgili Google Play hizmetleri videosu var. P40 Lite almak tabii ki daha mantıklı, daha iyi bir ürün için sizin de çabalamanız lazım. Çok zor değil zaten.

Peki cevaplarınız için teşekkür ederim P40 Lite almaya karar verdim.

@317678 Hocam Realme 6 da bildirim ışığı ve aramaları otomatik kaydetme var mı acaba? Aramaları programsız otomatik kaydetme gerçekten önceden kullandığım ve aradığım bir özellik. İphone 8 plus 64 kullanıyorum. Realme 6 almayı düşünüyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…