Realme 6 Pro vs Realme 7 Pro

Eğer kamera ile işiniz çoksa değer. Çünkü hem lens daha kaliteli hem de çok güzel kamera modları eklenmiş. Güncelleme ile 6 Pro'ya gelir mi bunlar pek sanmıyorum.

Eğer kamera ile işiniz çoksa değer. Çünkü hem lens daha kaliteli hem de çok güzel kamera modları eklenmiş. Güncelleme ile 6 Pro'ya gelir mi bunlar pek sanmıyorum.

Hocam 6 Pro'nun telefoto lensi 20X Zoom sağlıyor hem de 7Pro'nun 10X Zoom'u kalitesinde. Sırf bu yüzden benim de aklım 6 Pro'ya kayıyor çok kararsızım. Kamera konusunda 6 Pro çok daha iyi geliyor bana Zoom haricinde de.

Hocam 6 Pro'nun telefoto lensi 20X Zoom sağlıyor hem de 7Pro'nun 10X Zoom'u kalitesinde. Sırf bu yüzden benim de aklım 6 Pro'ya kayıyor çok kararsızım. Kamera konusunda 6 Pro çok daha iyi geliyor bana Zoom haricinde de.

Kamera konusunda aşık alma bakımından olsun netlik bakımından olsun kalite bakımından olsun özellikle gece fotoğraflarında 7 Pro çok daha önde aslında.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı