Realme 6 vs Galaxy M31

Yazarsanız sevinirim. Teşekkürler :)
Bugün telefon elime geçti. İlk deneyimlerim olarak bataryası baya iyi. Meizu 16th ile performansını kıyaslamam gerekirse, Meizu 16th daha performanslıydı. SnapDragon 845'le Helio GT90' karşılaştırmak biraz saçma oldu tabi. Isınma da olmadı telefonda. Oyun oynamadım henüz.
Arayüzde kasma veya donma olmadı. Kamerası Meizu 16th'tan sonra pek iyi gelmedi ama kamerası kötü değil ortalamanın bir tık üstü.

Bugün telefon elime geçti. İlk deneyimlerim olarak bataryası baya iyi. Meizu 16th ile performansını kıyaslamam gerekirse, Meizu 16th daha performanslıydı. SnapDragon 845'le Helio GT90' karşılaştırmak biraz saçma oldu tabi. Isınma da olmadı telefonda. Oyun oynamadım henüz.
Elimde 16th var bu iki teli de havada karada döver. Fakat yazılım, ah yazılım :) flyme 8.1.5 stabil çin versiyonu var şimdi. İyi ki aldım diyor musunuz?

Elimde 16TH var bu iki teli de havada karada döver. Fakat yazılım, ah yazılım :) flyme 8.1.5 stabil Çin versiyonu var şimdi. İyi ki aldım diyor musunuz?

Meizu 16TH her konuda (güncelleme hariç) iyi bir telefondu bence. Ama teknik servisinin olmaması ve kendiliğinden değişik arızalar vermesi beni yeni telefon almaya itti. Arızalar ise hızlı şarjın bozulması, şebeke sorunu ve ekranın bir anda bozulması oldu. Ama bir daha olsa bir daha kullanırdım çok güzel telefondu.

Bugün telefon elime geçti. İlk deneyimlerim olarak bataryası bayağı iyi. Meizu 16TH ile performansını kıyaslamam gerekirse, Meizu 16TH daha performanslıydı. Snapdragon 845'le helio GT90' karşılaştırmak biraz saçma oldu tabii. Isınma da olmadı telefonda. Oyun oynamadım henüz.
Arayüzde kasma veya donma olmadı. Kamerası Meizu 16TH'tan sonra pek iyi gelmedi ama kamerası kötü değil ortalamanın bir tık üstü.

Telefon size göre fiyatını hak ediyor mu?

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı