Realme 7 almak hata mıdır?

Bu konuyu açmıştım daha önce. TLC 10l modeli almayı düşünüyordum. İçim rahat olmadı, ben de fiyatı yükseltip Realme 7 modeli olanı sipariş ettim.

magaza=Hepsiburada&utm_source=pc&utm_medium=akakce&utm_campaign=c&utm_content=c&utm_term=k&wt_pc=akakce.c.k. Pc&v=1.39.1

Ablam iPhone alana kadar kullancak telefonu. Aldığında anneme verecek. Annem normal kullanım kullanacak, bilirsiniz. 3-5 yıl idare edebilir mi telefon?

@HaWlI KuLlANIcI, sizi telefon konularınızda çok görüyorum. Sizden bir fikir alabilir miyim?

Hocam çok güzel bir tercih yapmışsınız. 3-5 yıl idare edebilir diye düşünüyorum zaten pek başka seçenekte yok gibi. Alternatif olarak X3 NFC var ancak Realme UI > MIUI olduğundan Realme 7 çok güzel bir tercih olur. Bugün sipariş ettiyseniz hayırlı olsun çünkü ertesi gün cihaz 3200 olabilir 😄. (zaten sadece Hepsiburada'da 2700 TL)

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı