Realme 7 Pro alınır mı?

TheHpv

Hectopat
Makaleler
1
Daha fazla  
Realme 7 Pro alınır mı? Alınmazsa hangi telefonlar alınır? 3500-4000 TL gibi bir bütçeye hangi telefonlar alınır?
Realme'ye güvenilir mi? Kaliteli mi?

Son düzenleme:
Realme; Oppo, Vivo ve OnePlus ile ortak olan bir markadır. Realme 7 Pro ise; AMOLED ekran, ekran içinde parmak izi okuyucu ve 65W hızlı şarj gibi nedenlerden dolayı gayet alınabilir bir cihazdır. Alternatif olarak Huawei P40 Lite ve Samsung Galaxy M51'i önerebilirim.

Realme; Oppo, Vivo ve OnePlus ile ortak olan bir markadır. Realme 7 Pro ise; AMOLED ekran, ekran içinde parmak izi okuyucu ve 65W hızlı şarj gibi nedenlerden dolayı gayet alınabilir bir cihazdır. Alternatif olarak Huawei P40 Lite ve Samsung Galaxy M51'i önerebilirim.
Huawei P40 Lite'da Google Servisleri yok o yüzden almayı düşünmüyorum.Samsung Galaxy M51 almayı düşünmüyorum.
Realme 6 (4 GB) hakkında düşünceleriniz neler?
Realme 7 Pro alamazsam Realme 6 (4 GB) almayı düşünüyorum Huawei P30 Lite (48 MP/128 GB) mı Realme 6 (4 GB) mı ya da Realme 7 mi?
Ya da başka bir telefon mu almalıyım?
Şimdiden teşekkürler.
Bence alınır. Alternatif olarak M51 alabilirsiniz.
Samsung Galaxy A51 almayı düşünmüyorum.
Realme 6 (4 GB) hakkında düşünceleriniz nedir?
Realme 7 Pro alamazsam Realme 6 (4 GB),Huawei P30 Lite (48 MP/128 GB) ya da Realme 7 hangisi sizce?
Şimdiden teşekkürler.

Son düzenleme:
Huawei P40 Lite'da Google servisleri yok o yüzden almayı düşünmüyorum. Samsung Galaxy M51 almayı düşünmüyorum.
Realme 6 (4 GB) hakkında düşünceleriniz neler?
Realme 7 Pro alamazsam Realme 6 (4 GB) almayı düşünüyorum Huawei P30 Lite (48 MP/128 GB) mı Realme 6 (4 GB) mı ya da Realme 7 mi?
Şimdiden teşekkürler.

Samsung Galaxy A51 almayı düşünmüyorum.
Realme 6 (4 GB) hakkında düşünceleriniz nedir?
Realme 7 Pro alamazsam Realme 6 (4 GB),Huawei P30 Lite (48 MP/128 GB) ya da Realme 7 hangisi sizce?
Şimdiden teşekkürler.

Eğer Realme 7 Pro'yu alamazsanız Realme 7'yi beklemenizi tavsiye ederim. Fakat Huawei P40 Lite'ta Google Play hizmetlerinin olmaması, onu alınmaz yapmıyor. Bünyesinde bulunan Huawei mobil servisleri ve Huawei App Gallery ile açığını kapatıyor. 3. parti yollardan Google Play hizmetlerini yüklemekte mümkün. Tabii tercih sizin, patron sizsiniz :). Onun dışında Realme 7'yi bekleyebilirsiniz, bünyesinde bulunan MediaTek Helio G95'in performansı gayet iyi, sizi üzmez...

Eğer Realme 7 Pro'yu alamazsanız Realme 7'yi beklemenizi tavsiye ederim. Fakat Huawei P40 Lite'ta Google Play hizmetlerinin olmaması, onu alınmaz yapmıyor. Bünyesinde bulunan Huawei mobil servisleri ve Huawei App Gallery ile açığını kapatıyor. 3. parti yollardan Google Play hizmetlerini yüklemekte mümkün. Tabii tercih sizin, patron sizsiniz :). Onun dışında Realme 7'yi bekleyebilirsiniz, bünyesinde bulunan MediaTek Helio G95'in performansı gayet iyi, sizi üzmez...
Çok Teşekkür ederim.

Realme 6 Pro mu? Realme 7 Pro mu? Kamerada hangisi daha iyi? Başa baş mı?
Oyun oynayan birisiyim. Oyun için hangisi daha iyi olur? CPU ve GPU aynı zaten. IPS LCD 90 Hz mi? Super AMOLED 60 Hz mi?
Birçok akıllı telefon araştırdım bu iki telefon arasındayım.Ocak ayında almayı planlıyorum.Çok kararsız kaldım.
Bir de AMOLED ekranlarda ekran yanması oluyormuş, bu doğru mu?
Realme 6 Pro siparişi verdim.Teşekkürler

Son düzenleme:
Çok Teşekkür ederim.

Realme 6 Pro mu? Realme 7 Pro mu? Kamerada hangisi daha iyi? Başa baş mı?
Oyun oynayan birisiyim. Oyun için hangisi daha iyi olur? CPU ve GPU aynı zaten. IPS LCD 90 Hz mi? Super AMOLED 60 Hz mi?
Birçok akıllı telefon araştırdım bu iki telefon arasındayım.Ocak ayında almayı planlıyorum.Çok kararsız kaldım.
Bir de AMOLED ekranlarda ekran yanması oluyormuş, bu doğru mu?
Realme 6 Pro siparişi verdim.Teşekkürler
Neden Realme 6 Pro aldınız? Ben 7 pro düşünüyorum. Memnunmusunuz ?

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı