- Makaleler
- 18
Şuan en ucuz 3620 TL. Nereden alıyorsunuz ? 4100 TL varsa A52 alın.4100 lira bütçede Realme 7 önerir misiniz? Ve gerçekten oyunlarda kastırmayan harika bir telefon mu?
Şuan en ucuz 3620 TL. Nereden alıyorsunuz ? 4100 TL varsa A52 alın.4100 lira bütçede Realme 7 önerir misiniz? Ve gerçekten oyunlarda kastırmayan harika bir telefon mu?
Ben 3800 TL'ye almıştım bence halen fiyatını çok hak eden bir telefon. Benim için tek eksi yani telefonun güncelleme almaması(Android 11 güncellemesi yayınlanacak yakında ) 5 aydır kullanıyorum.
Ama biraz eskidiğin düşünüyorum, Xiaomi Redmi Note 10 Pro'ya bakmanızı öneririm. 120 Hz 108 MP gibi özellikleri var.
Hepsiburada'dan alacaksanız yeni kullanıcılara 50 TL indirimini kullanabilirsiniz.
Oynatır. A52'den perfonmans bir tık daha iyi. 65 watt hızlı sarj var. 30 dakikada hepsini dolduruyor. 4100 TL verme ama internette daha ucuz. 3620 TL şuan. Yazılım ve arayüzü oldukça iyi.İstediğim oyunları oynatır mı?
Oynatır. A52'den performans bir tık daha iyi. 65 Watt hızlı şarj var. 30 dakikada hepsini dolduruyor. 4100 TL verme ama internette daha ucuz. 3620 TL şu an. Yazılım ve arayüzü oldukça iyi.
Hepsiburada 'dan aldım telefonu bir sıkıntı yaşamadım şuana kadar. 2 günde geldi telefon. Hepsiburada dan alabilirsiniz.Trendyol veya Hepsiburada'dan güvenilir alabilir miyim? Vatan da kaç lira olur?
Ben de HB'den 3550 TL'ye almıştım. Trendyol'da güvenilir.Trendyol veya Hepsiburada'dan güvenilir alabilir miyim? Vatan da kaç lira olur?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.