Realme 7 vs. POCO X3 NFC

Bütçe
2300-2700 TL
Ben Realme 7 alacaktim ama fiyatı baya arttı. 3200 ona vereceğime gider 3600'e Hepsiburada'dan Prosunu alırım 1 ay daha idare edip 8 serisini bekleyeceğim.
Eğer 8 dediğiniz gibi 6/128 GB olarak gelirse ek olarak Super Amoled olucak. Bir de 3000-3200 TL fiyata gelirse Prosunu almaya gerek kalmaz bile. Beklemek lazim. Bakın mesala ben bugün 2550 TL'ye gördüm Realme 7'i ama çok hızlı olmalısınız. Ben 2-3 kere denk geldim ama almak istemedim. Çünkü ithalatçı garantiliydi. 5 dakika sonra ürünü kaldiriyor nedense.
Üstte söylediklerinizi bolca yazdım zaten 😃. Realme 8 bu ay içinde umarım çıkar.
 
Note 9S ve Realme 7 arasındaki fark konusunda ne düşünüyorsunuz?

Hocam Realme 7 birçok konuda kullandığım cihazdan çok daha iyi.
90 Hz günlük kullanımda da bir akıcılık sağlar ve Realme 7 her ne kadar çok çok daha iyi bir performans vermese de daha iyi verdiği bir gerçek.

Yazılımı dışında Note 10 4/128 veya Note 9S 6/128 alınır mı? İkisi de neredeyse aynı fiyatta.

Hocam Note 10'un AMOLED ekran olması büyük bir artı olsa da performans anlamında 9S daha fazla tatmin eder ama MIUI 12 güncellemesini yaparsanız kontrol merkezi dahi kasabilir.
 
Artık ne yapacağımı şaşırdım. Birazcık araştırmaya ara vereceğim. Bütçemi zorlasalar da 3 telefon arasında gidip geleceğim gibi. Realme 7 (6/64) , Poco X3 (6/64) NFC , Note 9S (6/128). Umarım fiyatları az da olsa düşer Realme 8'de bu ay çıksa iyi olur.
 
Artık ne yapacağımı şaşırdım. Birazcık araştırmaya ara vereceğim. Bütçemi zorlasalar da 3 telefon arasında gidip geleceğim gibi. Realme 7 (6/64), POCO X3 (6/64) NFC, Note 9S (6/128). umarım fiyatları az da olsa düşer Realme 8'de bu ay çıksa iyi olur.

Hocam eğer fazla harcamak istemezseniz Note 9S'in 4/64'lük versiyonunu alın.
4/64'lük versiyonu 2700 olduğundan önerdim.
9S'in 6/128'lik versiyonu yerine Realme 7 daha iyi olur.
 
Hocam eğer fazla harcamak istemezseniz Note 9S'in 4/64'lük versiyonunu alın.
4/64'lük versiyonu 2700 olduğundan önerdim.
9S'in 6/128'lik versiyonu yerine Realme 7 daha iyi olur.
Fiyatlar böyle devam ederse zaten Oppo A73 alır geçerim. Fiyatı da digelerine göre az ve fena bir telefon değil gibi.
 
Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı