joji
Hectopat
Daha fazla
Arkadaşlar selam. Yakın zamanda telefon almayı düşünüyorum. Bütçem maksimum 3200TL. Foruma ve internete biraz göz attım ve bu bütçede en çok bu telefonların önerildiğini fark ettim. Telefonda oyun oynamam oynasam bile küçük oyunlar oynarım. Benim için önemli olan telefonun minimum sıkıntılı olması ve sosyal medyada, Google'da gezinirken sorun çıkarmaması. Sizce hangisi benim için daha iyi olur? Eğer başka öneriniz varsa onları da alabilirim. Şimdiden teşekkür ederim.
Şu an elimde G80'li Realme 6i var. Yaklaşık bir ay oluyor kullanalı. Gayet stabil ve gram sorun yaşatmadı.Samsung Galaxy M51 128 GB Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Samsung Galaxy M51 128 GB fiyatları 15.500,00 TL'den başlayan seçeneklerle Akakçe'de! Samsung Galaxy M51 128 GB özelliklerini incele, 2 mağazadaki indirimleri gör!www.akakce.com Samsung Galaxy M31s 128 GB Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
Samsung Galaxy M31s 128 GB arıyorsan site site dolaşma! Akakçe'de piyasadaki tüm fiyatları karşılaştır, en ucuz fiyatı tek tıkla bul.www.akakce.com
Realme 7 alıp, Mediatek'e bulaşmayın sakın.
Açıkçası bu hususlarda MediaTek'in üzerine fazla gidiyorlar şahsi görüşüm.
Yıllar geçtikten sonra, ROM bulamıyorsun ve kasıyor falan. O yüzden asla önermem. Kendim de A10s kullanmıştım 1 yıla yakın, çok çektirdi bana. Asla Mediatek aldırmam.Şu an elimde G80'li Realme 6i var. Yaklaşık bir ay oluyor kullanalı. Gayet stabil ve gram sorun yaşatmadı.
Şunu söylemek isterim ki, ısınma vb sorunlar olsun hiçbir sorun yaşamadım. Aktif olarak günlük en az 4-5 saat oyun oynarım.
Açıkçası bu hususlarda MediaTek'in üzerine fazla gidiyorlar şahsi görüşüm.
Şahsi görüşüm, istediğimi de söylerim. Attıklarınız da ''kanıt'' olsa...Hocam hiç uğraşmayın zira 2-3 kişi 10-15 sayfa boyunca önüne kanıtlar attık ama hiçbir şey değişmedi.
Aynı konuda Realme 7'ye bataryası düşük deyip Note 9S önermişti.
Yıllar geçtikten sonra, ROM bulamıyorsun ve kasıyor falan. O yüzden asla önermem. Kendim de A10s kullanmıştım 1 yıla yakın, çok çektirdi bana. Asla MediaTek aldırmam.
Şahsi görüşüm, istediğimi de söylerim. Attıklarınız da "kanıt" olsa...
Biraz saçma olmuş söyleyiş tarzınız.aynen hocam @Shenzhenn hocamda @VİPER34 hocam da şahit bildiğiniz bilgi olsa keşke.
A10s ile Realme'yi aynı tutmaktan acaba ne zaman vazgeçeceksiniz.
Eski MT ve Helio serisi işlemcilerden bahsetmek istemiyorum bileYıllar geçtikten sonra, ROM bulamıyorsun ve kasıyor falan. O yüzden asla önermem. Kendim de A10s kullanmıştım 1 yıla yakın, çok çektirdi bana. Asla Mediatek aldırmam.
O iki üyeyi hemen etiketlemeniz komik yalnız. Savaşa adam çağırıyorsunuz sanki. O kişiler de objektif konuşsa keşke, 30 dakika daha önce şarj oluyor diye Realme 7 övüyor adam. Bataryası daha küçük, farkında değil.
Tutarım. Bal gibi de tutarım. Realme 6i, giriş-orta seviyesi bir cihaz. A10s ise giriş seviyesi bir cihaz. Ek olarak çipset dışında, çok büyük farkları yok. Üstüne mağazalarda Realme 6i gibi telefonları denediğimde rezalet ekrana sahiplerdi ve kasıyorlardı.A10s ile Realme'yi aynı tutmaktan acaba ne zaman vazgeçeceksiniz?